RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Engelsk toppklubb ønsker Brede Hangeland.

Overgangsvinduet er stengt, men ryktene fortsetter å dukke opp. Her er de vi fant mandag:

Manchester Citys David Silva var så god forrige sesong at det begynte å snakkes om interesse fra Barcelona og Real Madrid. Nå blir spanjolen trolig værende i England. Manchester City skal nemlig ha tilbudt ham ny kontrakt, en lukrativ en sådan. 26-åringen kan nemlig tjene 200.000 pund i uka om han underskriver kontrakten. Daily Mail hevder at Silva allerede er enig med klubben om å forlenge avtalen.

Daily Mirror hevder samtidig at Roberto Mancini har bestemt seg for å selge James Milner, Gareth Barry og Joleon Lescott når vinduet åpner.

Everton, som har åpnet sesongen med to seire og ett tap, jakter forsterkninger på keeperplass. Nå kan tidligere Celtic-keeper Artur Boruc være på vei på free transfer, etter at han har forlatt Fiorentina. 32-åringen blir trolig backup for Tim Howard.

Manchester United og Everton skal samtidig være i drakamp om Torino-forsvareren Angelo Ogbonna. 24-åringen er så høyt verdsatt i Italia at han ble innkalt til landslaget tidligere i år, til tross for at han spilte i Serie B.

Anderson kan være ferdig på Old Trafford. Sir Alex Ferguson skal nå ha gitt brasilianeren beskjed om at han kan finne seg en ny klubb når vinduet åpner i januar.

Chelsea er ute etter Barnsley-spiller John Stones, melder goal.com. Den 18 år gamle høyrebacken er verdsatt til omkring 19 millioner kroner.

Brede Hangeland kan havne i Liverpool, skal man tro caughtoffside.com. Det engelske nettstedet skriver at Brendan Rodgers har fulgt Hangeland over en lang periode. Hangelands kontrakt går ut neste sesong, og Liverpool må trolig ikke ut med en voldsom sum for å sikre seg den norske landslagsspilleren.

Sao Paulo-spiller Ganso har lenge vært koblet til Premier League, med klubber som Tottenham og Arsenal inne i bildet. Nå kan de trolig glemme en overgang med det første. Ganso skrev nylig under på en treårskontrakt med den brasilianske klubben.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, Metro, talkSPORT, Teamtalk, caughtoffside

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere