RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap/Scanpix

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Engelske toppklubber sikler etter denne superspissen.

Roberto Mancini har nok å velge mellom når det gjelder angrepsspillere. Helt fornøyd er han imidlertid ikke. Søndag var City-manageren på plass på Vincente Calderon, hvor han så Radamel Falcao i aksjon. Colombianeren scoret ett og var delaktig i et annet da Atlético Madrid slo Malaga 2-1. Chelsea skal også være interessert i den brennhete spissen.
(Goal)

Emmanuel Frimpong har tidligere hatt et vellykket låneopphold i Wolverhampton. Nå håper Ståle Solbakken å hente Arsenal-mannen tilbake til klubben på lån.
(Express & Star)

Brede Hangeland har fått kritikk for ikke å ha prestert opp mot sitt beste for Fulham denne Premier League-sesongen. Derfor er det litt overraskende at han nå kobles til Manchester United. Landslagskapteinens kontrakt går ut etter sesongen, men United vurderer å legge inn et bud allerede i januar.
(Metro)

En annen mann med kontrakt som går ut etter årets sesong er Theo Walcott. Arsenals lynving reiser nå på landslagsoppdrag med England, men Arsène Wenger håper å fortsette forhandlingene om en ny kontrakt med Walcotts rådgivere.
(Daily Mirror)

Dersom Walcott ikke har signert en ny kontrakt innen januar, kan han skrive under for en ny klubb og forlate klubben etter sesongen. Nå har Juventus kastet seg inn i kampen om den engelske kantspilleren, som gjerne vil spille spiss. Spartak Moskva, Liverpool og Manchester City har også vist interesse.
(Metro)

Manchester United er det mestscorende laget i Premier League, men blir stadig koblet til nye offensive spillere likevel. Nå ser Sir Alex Ferguson på muligheten til å hente Juventus' Arturo Vidal og Mirko Vucinic.
(Caught Offisde)

Det er imidlertid i forsvar United sliter tyngst. Skader på flere av klubbens midtstoppere setter fart i ryktene om en ny mann inn i januar. Borussia Dortmunds Mats Hummels skal være en mann etter sir Alex Fergusons hjerte.
(4-4-2)

Ashley Cole blir trolig utelatt fra England-laget som møter San Marino fredag. Med Leighton Baines i troppen bør det likevel være god nok dekning til å få med seg tre poeng i møte med miniputten.
(Daily Mirror)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere