*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Armangue Bernat/ Ap/ NTB scanpix

Har Barcelona fått med seg noe Chelsea har gått glipp av?

17.12.12 10:08

Det er ennå en uke igjen til julaften, men Nettavisen er julenisse hver eneste dag, og gir deg gaver i form av Premier League-rykter.

Den første innpakkede godbiten er hentet fra Manchester - nærmere bestemt Etihad Stadium. Mario Balotelli var utestengt i 11 av 54 kamper i fjor, og har mottatt en bot på 3,1 millioner kroner, som han nekter å betale. City håper nå at en domstol kan fatte en rask avgjørelse i saken, slik at bråkmakeren kan bli solgt i januar. Både Milan og Inter skal være interesserte i spissen.

Les saken: Åpen krig mellom City og Balotelli

Den brasilianske midtbanespilleren Paulinho, som har vært et samtaleemne i både City og Chelsea, bedyrer at han ønsker å bli i Corinthians, og utelukker med det en overgang til europeisk fotball.

Chelseas utlånte keeper, Thibaut Courtois, kan bli solgt til Barcelona når overgangsvinduet åpner. Det belgiske talentet kom til Stamford Bridge fra Genk i 2011, og ble umiddelbart sendt på utlån til spanske Atlético Madrid. Der har han tydeligvis imponert, og det kan virke som Barcelona har fått med seg noe som Chelsea har gått glipp av.

Sjansene for at Evertons Marouane Fellaini blir solgt til enten Chelsea eller PSG har økt etter at midtbanespilleren pådro seg en lengre utestengelse som følge av helgens rabalder med Ryan Shawcross under kampen mot Stoke.

David Moyes skal være rasende på Fellaini og ønsker å ilegge belgieren 1,3 millioner kroner i bot. I tillegg er det ventet at fotballforbundet vil utestenge ham i minst tre kamper.

Tidligere Chelsea-spiller Nikolas Anelka er lei fotballivet i Kina, og skal være villig til å si fra seg sin årlige lønn fra Shanghai Shenua på 52 millioner kroner hvis klubben lar han gå gratis før kontrakten utløper.

Norwich ønsker å kjøpe både Craig Mackail-Smith og Liam Bridcutt fra Championship-klubben Brighton.

Newcastle er forberedt på at de må klare seg uten en skadet Hatem Ben Arfa når det skal spilles om poeng i julen.

Før den tid skal Premier League-klubbene gjennomføre sine årlige julebord, og på Manchester United sin festivitas ble det god stemning da Robin van Persie debuterte med «Glory Glory Man. United».

Kilder: The Times, The Sun, Daily Mirror, Esporte iG, The Guardian, L'Equipe, Daily Mail, Evening Chronicle, Metro.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.