RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap/Scanpix

Mandagens Premier League-rykter

Sjekk hvorfor denne mannen er i fokus på årets siste dag.

Den 1. januar 2012, altså for en år siden, omhandlet ryktebørsen fra Premier League både Theo Walcott, John Terry og Mario Balotelli.

Den gang hevdet avisene at Walcott ikke ville skrive ny kontrakt med Arsenal, noe de for så vidt fortsatt gjør. De hevdet også at John Terry var nær en overgang til en kinesisk klubb og at Balotelli skulle til AC Milan.

Den 31. desember 2012 er fortsatt Chelsea i fokus, men denne gangen er det snakk om spillere på vei inn. Newcastles Demba Ba skal nemlig være på vei inn porten på Stamford Bridge for 7,5 millioner pund.

Denne siste mandagen i 2012 kan vi også lese at Liverpool avviser at de skal ha lagt inn et bud på Inters Wesley Sneijder. Budet som ikke er lagt inn skal ha vært på 9,5 millioner pund.

En annen veteran som kobles til Premier League er Real Madrids Xabi Alonso. Midtbaneeleganten har tidligere spilt for Liverpool, men det er uvisst om det er de røde som vil hente ham tilbake til balløya.

Liverpool ønsker også å kvitte seg med Joe Cole. Queens Park Rangers har vist interesse og Cole skal være lysten på en gjenforening med Harry Redknapp.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Den godeste Redknapp blir imidlertid ikke bare koblet til gamle elever. Også Yann M'Vila fra Rennes blir koblet til QPR, det samme blir Marseilles Loic Remy og West Hams Mohamed Diame.

Ryktene om Manchester United og Cristiano Ronaldo har pågått noen dager nå. The Sun skriver at United vil bytte bort David De Gea og Nani til Real Madrid, pluss 60 millioner pund, for å få til en avtale.

Southampton vil styrke forsvaret i januar og håper at 8 millioner pund er nok til å sikre Davide Astori fra Cagliari, men Napoli og Juventus skal også være interessert i spilleren.

Sunderland på sin side håper å få til et lån for tidligere Everton-spiller Tim Cahill. Stadium of Light-klubben vil låne australieren fra New York Red Bull.

Vi tar også med at Reading vurderer å hente ivorianeren Steve Gohouri fra Maccabi Tel Aviv og vingen Lossemy Karaboue fra Nancy.

Theo Walcott ble nevnt innledningsvis og skal man tro Daily Mail så har formspilleren nå fått to uker på seg til å signere en ny avtale med Arsenal.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Aston Villa-manager Paul Lambert skal ha bedt eier Randy Lerner om penger til å styrke stallen, og amerikaneren skal være villig til å gi manageren 10 millioner pund å rutte med.

Bayer Leverkusen skal ønske å hente Chelseas Marko Marin i januar. Tyskeren har ikke slått til i londonklubben og dermed er ikke en retur til Bundesliga umulig.

Fulham er nær en avtale for forsvarsspilleren Alexander Madlung fra tyske Wolfsburg, Swansea nærmer seg Bristol Citys Albert Adomah, mens West Ham vil ha Blackburns Gael Givet.

Tirsdag åpner overgangsvinduet igjen, og da håper vi på, som Jokke ville sagt det, litt action, action.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Daily Mail, The Telegraph, The Mirror, Express, Daily Star, The Times.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere