RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: PA Photos / Adam Davy
Sist oppdatert:
David de Gea kan være på vei vekk fra Premier League.

Manchester City ser ut til å lede an i kampen om Edison Cavani sin signering. Planen er at han skal erstatte Mario Balotelli, som kan komme til å forlate klubben. Den engelske tittelforsvareren skal være klar med et bud på 45 millioner pund. (Daily Mail)

Sir Alex Ferguson og Manchester United skal være klare til å signere en ny keeper i løpet av januar. Samtidig kan David de Gea være på vei ut dørene på Old Trafford. Ferguson ønsker å hente enten Asmir Begovic fra Stoke eller Liverpools Pepe Reina. Begge kan fortsatt spille Champions League-fotball. (Daily Mirror)

Sunderland jakter på Swanseas Danny Graham. Newcastle er også interessert i 27-åringen, men det er Sunderland som er nærmest en avtale. (Sky Sports)

Etter at David Beckham innrullerte barna sine på en skole i London, kan han komme til å gjøre comeback på den engelske balløya. West Ham skal være interessert i å hente 37-åringen når kontrakten hans går ut med LA Galaxy. Også klubber fra Frankrike og Australia er interesserte i midtbanespilleren. (Daily Mirror)

Schalkes Lewis Holtby har godtatt å flytte til London og Tottenham til sommeren, men nå ser det ut til at han kan bytte klubb allerede i januar. (Daily Mail)

Marseille vil beholde Joey Barton på permanent basis. Han er for øyeblikket utleid fra QPR ut sesongen. (Metro)

Både Manchester United og Arsenal vurderer å legge inn et bud på Valencias Sofiane Feghouli. (TalkSport)

Frank Lampards fremtid i Chelsea er fortsatt usikker. Rafa Benitez står fast ved at Lampard ikke vil bli tilbudt en ny kontrakt. (Daily Mirror).

Men ifølge en annen kilde er Chelsea og Lampard i forhandlinger om en ny kontrakt. (Independent)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere