*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: PA Photos / Adam Davy

David de Gea kan være på vei vekk fra Premier League.

07.01.13 09:07

Manchester City ser ut til å lede an i kampen om Edison Cavani sin signering. Planen er at han skal erstatte Mario Balotelli, som kan komme til å forlate klubben. Den engelske tittelforsvareren skal være klar med et bud på 45 millioner pund. (Daily Mail)

Sir Alex Ferguson og Manchester United skal være klare til å signere en ny keeper i løpet av januar. Samtidig kan David de Gea være på vei ut dørene på Old Trafford. Ferguson ønsker å hente enten Asmir Begovic fra Stoke eller Liverpools Pepe Reina. Begge kan fortsatt spille Champions League-fotball. (Daily Mirror)

Sunderland jakter på Swanseas Danny Graham. Newcastle er også interessert i 27-åringen, men det er Sunderland som er nærmest en avtale. (Sky Sports)

Etter at David Beckham innrullerte barna sine på en skole i London, kan han komme til å gjøre comeback på den engelske balløya. West Ham skal være interessert i å hente 37-åringen når kontrakten hans går ut med LA Galaxy. Også klubber fra Frankrike og Australia er interesserte i midtbanespilleren. (Daily Mirror)

Schalkes Lewis Holtby har godtatt å flytte til London og Tottenham til sommeren, men nå ser det ut til at han kan bytte klubb allerede i januar. (Daily Mail)

Marseille vil beholde Joey Barton på permanent basis. Han er for øyeblikket utleid fra QPR ut sesongen. (Metro)

Både Manchester United og Arsenal vurderer å legge inn et bud på Valencias Sofiane Feghouli. (TalkSport)

Frank Lampards fremtid i Chelsea er fortsatt usikker. Rafa Benitez står fast ved at Lampard ikke vil bli tilbudt en ny kontrakt. (Daily Mirror).

Men ifølge en annen kilde er Chelsea og Lampard i forhandlinger om en ny kontrakt. (Independent)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.