*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All over Press

Kan disse gutta gjøre City til et mesterlag igjen?

04.02.13 09:06

Manchester United håper å sikre seg Asmir Begovic fra Stoke før neste sesong, men må grave dypt i lommeboka for å sikre seg bosnieren. Stoke vil nemlig kreve 15 millioner pund for keeperen, som har imponert så langt denne sesongen.
(Daily Mirror)

Manchester City rakk ikke å erstatte Mario Balotelli før overgangsvinduet stengte forrige uke. Nå vil klubben bruke Balotelli-pengene til å hente en virkelig stor stjerne til sommeren. Både Cristiano Ronaldo og Radamel Falcao står høyt på ønskelisten. Så spørs det hvor sannsynlig det er at Ronaldo skal ikle seg den blå City-drakta.
(Metro)

Klikk på bildet for å forstørre.

West Ham skal være enig med Liverpool om å kjøpe Andy Carroll når låneavtalen går ut etter årets sesong. Carrolls tidligere klubb, Newcastle, har imidlertid ikke gitt opp håpet om å hente spissen tilbake til Tyneside.
(Newcastle Chronicle)

Det går ikke spesielt bra med Chelsea om dagen, og presset på trener Rafael Benítez øker stadig. Nå håper José Mourinho at Roman Abramovitsj skal ringe og tilby ham jobben som Chelsea-manager.
(The Sun)

Det er ikke bare på managerfronten det går rykter om London-klubben. Marouane Fellaini, Radamel Falcao, Edinson Cavani, Cheick Tiote og Isco har alle fått oppmerksomheten til Roman Abramovitsj de siste månedene.
(Caught Offside)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.