Mandagens Premier League-rykter

Foto: Dennis Grombkowski / Bongarts / Getty Images

Trygles om å ikke takke ja til Alex Fergusons tilbud.

01.04.13 11:02

Du har kanskje fortsatt påskefri, men Premier League-ryktene slutter aldri å surre.

Dagens første godbit er hentet fra Old Trafford, der Sir Alex Ferguson prøver å overtale polske Robert Lewandowski om å forlate Borussia Dortmund og slutte seg til Manchester United. Den tyske klubben trygler imidlertid spissen om å takke nei.

United spiller mot Chelsea i FA Cuppen mandag, og Ferguson mener London-klubben har kommet seg til den sjette runden takket være flaks i trekningene.

Den tidligere United-spilleren John O'Shea, har stor tro på Fergusons djevler vil gå helt til finalen, og sier at klubbens nåværende spillerstall er en av de alle beste på Old Trafford gjennom tidene.

Den nye Reading-manageren, Nigel Adkins, har planer om å robbe sin tidligere arbeidsgiver, Southampton, for spissen Billy Sharp, som har vært utlånt til Nottingham Forest denne sesongen.

Reading-spillerne virker for øvrig å være fornøyde med sin nye sjef, og midtbanespiller Danny Guthrie sier at Adkins har gitt dem nytt håp om å overleve i Premier League.

Brian McDermott, som er mannen som fikk sparken fra Reading, har for første gang uttalt seg etter at han mistet jobben i klubben han har vært hos i 13 år. «Det kom som et stort sjokk» har 51-åringen sagt.

Sammen med Martin O'Neill, som nylig fikk sparken i Sunderland, er McDermott favoritt til å overta jobben som landslagssjef for Irland.

Wayne Bridge skifter trolig klubb i sommer, og både Cardiff og Brighton ønsker å kjøpe Manchester City-spilleren. Bridge har tilbrakt inneværende sesong på lån i Brighton.

Newcastle har planer om å legge inn et bud på Celtic-spiller Kelvin Wilson, og bruke midtbanespilleren som en erstatter for Fabricio Coloccini, som trolig forsvinner i sommer.

Den populære, brasilianske spissen Neymar nekter å utelukke at han forlenger kontrakten sin med Santos, til tross for interesse fra storklubber som Chelsea, Bayern München og Barcelona.

Kilder: The Sun, Daily Telegraph, Daily Mail, Daily Mirror, ESPN, sambafoot.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.