Mandagens Premier League-rykter

Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix

Superklubb vil friste Liverpool med superbud.

27.05.13 09:17

Det er «silly season». Det er spenning i luften og det koker på ryktebørsen. her er noe av de avisene skriver mandag.

Superspiss Radamel Falcao har lenge blitt koblet både hit og dit. Noen rykter vil ha det til at Atletico Madrid-spilleren skal til Monaco, mens andre kobler han til klubber som Chelsea og Manchester City. Steinrike Monaco, under ledelse av russeren Dimitrij Rybolovjev skal være villige til å legge 51 millioner pund på bordet for måljegeren fra Colombia.

Det samme Monaco snuser også på en Chelsea-stjerne. Branislav Ivanovic har vært god for de blå de siste årene, og nå vil den franske klubben prøve å hente 29-åringen.

En annen som kan komme til å koste mye penger denne sommeren er Liverpools Luis Suarez. Real Madrid ønsker den omstridte spissen, men de røde er ikke spesielt villige til å la mannen fra Uruguay gå. Real Madrid skal ønske å bruke rundt 40 millioner pund på Suarez, og håper dette skal være et billigere alternativ enn Edinson Cavani for rundt 52 millioner pund.

Vi fortsetter med spillere som kan byttes mot store penger. Gareth Bale er også heit på markedet og også her skal Real Madrid være på banen. Waliseren skal være verdsatt til rundt 65 millioner pund, men Tottenham og styreformann Daniel Levy vil klamre seg til Bale med nebb og klør. Bale ble kåret til årets spiller i Premier League i den nylig avsluttede sesongen. Mer troverdige The Telegraph skriver også mandag at Real Madrid vil prøve seg med et gigantbud på Bale. Les mer om det her.

Vi slipper ikke helt taket i Chelsea. Den blå klubben får trolig José Mourinho som ny manager og portugiseren vil ha med Michael Essien tilbake til Stamford Bridge. Favoritten til Mourinho har vært på lån i Real Madrid denne sesongen, men får trolig plass i en av pappeskene Mourinho handlet inn fra IKEA nylig.

Mourinho skal også være keen på å danse disco med Isco og vil hente Malaga-spilleren til Premier League. Klubber som Manchester City og Tottenham skal også være interessert.

En som ikke spiller for Chelsea igjen er franske Florent Malouda. Vingen spilte null kamper for de blå denne sesongen, men er nå ønsket av Lyon i hjemlandet.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1u1ftoph0zi5i1xae1mj9fdsmk', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1u1ftoph0zi5i1xae1mj9fdsmk', 'eplayer14');

Vi har allerede nevnt både Edinson Cavani og Manchester City, men her kommer likevel mer. De lyseblå ønsker seg så inderlig mannen med et lange håret fra Napoli og klubben skal være villig til å sende 27 år gamle Edin Dzeko, pluss et godt lass med penger motsatt vei for å sikre seg 26 år gamle Cavani. Det skriver i hvert fall Corriere dello Sport mandag.

Carlos Tévez er en annen som kan bli sendt på dør på Etihad. Juventus skal være interessert. «Den gamle dame» ønsker seg også Fiorentinas Stevan Jovetic.

Everton har fokus på å finne en ny manager og Wigans Roberto Martinez står høyt på ønskelisten. Spanjolen kan koste de blå så mye som fem millioner pund, melder Daily Mirror. Tidligere stopperhelt David Weir blir sett på som et annet alternativ på Goodison Park.

Det er ventet at Arsenal vil gjøre framstøt på overgangsmarkedet i sommer og Arsène Wenger innrømmer at han vil hente Lyons Clement Grenier i løpet av ferien.

Newcastle har lagt en elendig sesong bak seg og ser nå fram imot nye muligheter. Alan Pardew og hans muntre kollegaer tror Sporting Braga-spiss Eder kan bidra til festen.

Vi tar også med at Swansea planlegger nye kupp fra Spania. Alejandro Pozuelo, fra Real Betis, skal stå på ønskelisten til Michael Laudrup i sommer.

Litt om Wayne Rooney nå. Spissen skal angivelig være på vei bort fra Manchester United, men skal møte sin nye sjef, David Moyes, til en kriseprat om kort tid for å finne en løsning på problemet. Den engelske landslagsspilleren har blitt koblet bort fra Old Trafford ved flere anledninger nå i høst.

Til slutt nevner vi også at Bayern München etter alle solemerker sikrer seg Robert Lewandowski fra Borussia Dortmund. Manchester United har også jaktet polakken.

P. S: Meld deg inn i Nettavisen-sportens Facebook-gruppe

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, The Times, The Guardian,. The Star, The Sun, South Wales Evening Post, Daily Telegraph, Metro, talkSport, Mirror, Tuttosport, Corriere dello Sport.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.