*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Susana Vera / Reuters / NTB scanpix

Storklubbene vil forsterke.

03.06.13 12:49

Vi starter ukens første ryktebørs på Merseyside, der Liverpool vurderer å legge inn et bud på Aston Villa-spiss Christian Benteke. 22-åringen kan bli en erstatter for Luiz Suarez, som ønsker seg bort fra klubben.

Samtidig hevder Daily Express at Benteke selv håper å presse gjennom en overgang til Tottenham eller Arsenal i sommer. Det blir spennende å følge med på hva som blir enden på visa.

I Manchester ryktes det at United har fått akseptert et 18-millionersbud på Kevin Strootman. Det hadde i så fall vært slutten på en lang rekke rykter om United og PSVs midtbanespiller.

I London sitter Tottenham-sjef Andre Villas-Boas og vurderer et bud på Benfica-spiss Rodrigo. 22-åringen er for tiden i Israel og spiller U21-EM, så ingenting vil trolig skje før Spania er slått ut av turneringen. Spissen har en prislapp på rundt 10 millioner pund.

Real Madrid skal ifølge Metro (dårlig kilde, vi vet) være klare til å by 85 millioner pund for Gareth Bale. Tottenham skal imidlertid være krystallklare: Bale blir i London uansett hva som skjer.

Samtidig røpet Real Madrid-spiss Gonzalo Higuain nylig at han kommer til å skifte klubb i sommer. Nå skal både Arsenal og Juventus være ute etter den gode 25-åringen.

En kjapp titt i engelske aviser viser at de fleste forventer store sommerkjøp for Chelsea om (når) José Mourinho blir klubbens nye manager. Navn som settes i sammenheng med blåtrøyene: Edinson Cavani (Napoli), Luke Shaw (Southampton), Eliaquim Mangala (Porto), Luka Modric (Real Madrid), Andre Schurrle (Bayer Leverkusen) og Sami Khedira (Real Madrid) skal alle være på blokka til Mourinho.

(Ryktene fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty / All Over Press

Premier League-duoen Manchester United og Liverpool er begge klare til å rykke inn og snappe opp Max Clayton, etter at supertalentet i helgen avslo et kontraktsforslag fra Crewe Alexandra. Den 18 år gamle spissens nåværende avtale går ut om ett år.

Tottenham har lenge vært koblet til Leandro Damiao. Nå hardnes konkurransen, for Damiao skal etter sigende være tiltenkt som Radamel Falcao-erstatter i Atletico Madrid.

Mail on Sunday hevder samtidig å vite at Atletico Madrid har meldt seg på i kampen om Luis Suarez. Vi tviler.

Liverpool hevdes å være enige med Celta Vigo om en overgang for spissen Iago Aspas, til tross for at klubben berget plassen i La Liga. Marca hevder en overgang er i boks for rundt 7,6 millioner pund.

Til slutt tar vi med en liten godbit for dere Arsenal-fans. Her er Caughtoffsides liste over 10 spillere som kobles til Emirates denne sommeren.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Caughtoffside, Marca, Sky Sports, Daily Star, Metro, Mirror, The Times, talkSport.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag