Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Det kan bli en svært travel uke for Liverpool.

Vi kan lese i londonblekka Metro at Gonzalo Higuain nærmer seg Arsenal. Prislappen på spissen skal være rundt 25,5 millioner pund. Spissen ønsker likevel ikke å ta en avgjørelse på framtiden før en ny manager er på plass i Real Madrid (Metro).

En som kan forsvinne fra Arsenal i sommer er Laurent Koscielny. Barcelona skal være ute etter franskmannen, som er verdsatt til 9,5 millioner pund. Barca har vendt seg mot Kocielny, etter å ha gitt opp kampen om både Vincent Kompany og Thiago Silva (Marca).

Mer Arsenal. Londonklubben håper å gjøre et kupp hos en av sine rivaler. Nani, som ikke lenger er uvurderlig på Old Trafford, skal stå på ønskelisten til Arsène Wenger. Galatasaray og Monaco skal også være interessert (Metro).

Vi tar med at AC Milan gjerne vil ha Carlos Tévez fra Manchester City, og den italienske klubben vil derfor kvitte seg med tidligere City-spiller Robinho, for å få råd til argentineren (Mirror).

Vi drar til Southampton, der også en argentiner står på ønskelisten. Mauricio Pochettino vil betale 7,6 millioner pund for Ever Banega fra Valencia. Den samme manageren vil også punge ut for den ettertraktede Celtic-spissen Gary Hooper (Mirror).

Aston Villa har handlet heftig i sommer, men gir seg ikke så lett. Nå skal de spanske backen Antonio Luna fra Sevilla være på vei inn porten (Daily Mail).

West Ham jakter midtbanespilleren Ludovic Sane fra Bordeaux. Londonklubben har også tidligere vist interesse for mannen fra Senegal (L'Equipe).

Tottenham skal angivelig allerede ha fått et bud avslått for Inters Freddy Guarin, men skal man tro klubbpresident Massimo Moratti i den italienske klubben, skal Spurs fortsatt være ute etter den svært ettertraktede spilleren (Sporting Life).

Newcastle skal være svært nær ved å signere den franske unggutten Olivier Kemen. han er bare 17 år og spiller nå for Metz i hjemlandet (Daily Mail).

Spissen Bebe ser mer og mer ut som et bomkjøp for Manchester United, men de røde klubben kan i det minste håpe på noen kroner for spilleren. Sporting Lisboa skal være villig til å hente portugiseren, som ønsker seg bort fra United (Goal.com).

Franske Montpellier vil gjerne ha Djibril Cissé. Den reiseglade spissen tilhører fortsatt QPR, som rykket ned fra Premier League sist sesong (L'Equipe).

Vi tar også med et managerrykte som stadig blir sterkere. Paris Saint-Germain vil så gjerne ha Andre Villas-Boas fra Tottenham til å erstatte Carlo Ancelotti, som vil til Real Madrid, og den franske klubben håper nå å gjøre et nytt framstøt mot manageren (The Guardian).

Den samme Villas-Boas håper for øvrig også å beholde Gareth Bale i Tottenham, og vil gjøre sitt ypperste for å overtale waliseren til å ikke la seg friste av Real Madrid (Le Figaro).

Den spennende Marseille-spilleren André Ayew uttalte nylig at han ønsker seg til Premier League. Liverpool har i et par sesonger blitt koblet med mannen fra Ghana (TF1).

Og når vi først er inne på Liverpool. Den røde klubben kan få en travel uke og det er ventet at Tiago Ilori, Simon Mignolet, Luis Alberto og Henrikh Mkhitaryan kan bli klare for klubben i løpet av uken. Det er også ventet at Andy Carroll vil forsvinne til West Ham ganske så snarlig (Flere medier)

Lille-back Lucas Digne har lenge blitt koblet med flere klubber i Premier League, men nå skal supertalentet være enig med Paris Saint-Germain om en femårskontrakt (Lavoix Des Sports).

Husk at du får flere rykter gjennom vår livedekning gjennom hele dagen: Den finner du her .

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!