RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Arsenal la inn bud på Luis Suarez.

Arsenal skal ha lagt inn et bud verdt 30 millioner pund for Luis Suarez. Liverpool har avslått budet og nå vurderer Arsene Wenger om det skal legges inn et nytt og forbedret bud på uruguayaneren.
(The Times)

Aston Villa er villig til å selge Darren Bent for 5 millioner pund. Fulham, Newcastle og Hull vurderer å hente angriperen.
(The Sun)

Carlton Cole er for tiden uten kontrakt og på jakt etter ny jobb. Crystal Palace er interessert i å sikre seg den kraftfulle spissen.
(Daily Express)

Swanseas styreformann Huw Jenkins regner med at Wilfried Bony kommer til å signere for klubben innen 24 timer. 12 millioner pund vil bety ny overgangsrekord for waliserne.
(Daily Mail)

Charlie Austin nærmer seg overgang til Premier League. I dag skal nemlig Burnley-spilleren gjennom medisinsk test hos nyopprykkede Hull.
(Hull Daily Mail)

Jack Butland frykter at benkesliting i Stoke vil ødelegge hans sjanser til å dra til VM i Brasil neste år. Keeperens agent sier det er interesse fra spanske klubber, og et lån kan bli aktuelt. (Daily Mirror)

David Villa skal i prinsippet være enig med Tottenham om en overgang. Nå gjenstår det bare for klubbene å bli enige om pris. Spurs har foreløpig ikke møtt Barcas krav om 8,6 millioner pund.
(Daily Mirror)

Tiago Ilori har lenge vært aktuell for Liverpool. Nå er det imidlertid José Mourinho som vurderer å legge inn et bud på Sporting Lisboa-forsvareren. Liverpool skal ha vært i forhandlinger om en overgang lenge, men nå kan altså Chelsea kapre avtalen.
(Daily Mirror)

Crystal Palace er interessert i å hente Newcastles Dan Gosling. Midtbanespilleren har havnet langt bak i køen av midtbanespillere på St James Park etter en kneskade, men Ian Holloway vurderer nå å hente ham.
(The Sun)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere