RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Ellis (Afp)

Mandagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Brendan Rodgers har ombestemt seg.

The Times skriver at Liverpool og manager Brendan Rodgers har slått fra seg tanken om å hente den spennende backen Lorenzo Melgarejo fra Benfica. Rykter vil ha det til at en avtale var svært nærstående, men at interessen fra de røde nå har kjølnet. Det spekuleres i at det kan ha noe med en arbeidstillatelse å gjøre. The Guardian skriver at Rodgers nå vil rette fokus mot enten Ally Cissokho fra Valencia eller Guilherme Siqueira fra Granada (Times, Guardian).

Avisene The Times og The Guardian skriver også mandag at det ventes ny utvikling rundt Liverpool og Atletico Madrid-spiss Diego Costa denne uken, også (Times, Guardian).

Chelsea jakter som kjent Manchester Uniteds Wayne Rooney, men de blå skal nå ha fått et bud på 30 millioner pund avslått for spissen. Det er ventet at Rooney vil koste nærmere 40 millioner pund (The Sun).

Spekulasjonene rundt Rooney er mange i sommeren, og det hevdes blant annet at spissen nå skal ha bedt manager David Moyes om en overgang bort fra Old Trafford. Andre kilder hevder imidlertid det motsatte og skriver at spissen blir i Manchester (Daily Express, Daily Star).

Manchester United har vært ute etter Francesc Fabregas i sommer, men nå hevder Barcelonas sportsdirektør, Andoni Zubizareta, at den engelske klubben har gitt opp håpet om å signere playmakeren. United skal ha fått to bud avslått for Fabregas (Sky Sports).

Spanske Marca skriver at Cristiano Ronaldo nå har skrevet under på en ny kontrakt med Real Madrid. Den varer fram til 2018, og vil gis portugiseren småpene 17 millioner euro per sesong i lønn. Ronaldo har blitt koblet med en overgang til blant andre Manchester United i sommer (Marca).

En annen vi hører mye om i disse dager er Gareth Bale. Real Madrid har bekreftet sin interesse for waliseren, men Tottenham er ikke sugne på å selge. Så langt skal budet fra Spania kun lyde på 80 millioner pund, og londonklubben ønsker seg mer (Telegraph).

Tottenham håper også å få til en avtale som inkluderer Alvaro Morata motsatt vei, om det til slutt skulle bli et salg av Bale. Morata imponerte stort under U21-EM i sommer, og er sett på som en svært lovende spiss (The Independent).

Det har skjedd lite i Arsenal så langt denne sommeren, men nå skal Arsène Wenger være nær ved å lande en spiller. Det er snakk om tyske Matthias Ginter, som trives best som midtstopper. Han spiller til daglig for Freiburg og vil koste rundt 6 millioner pund (Metro).

Newcastle jakter spisser og Loic Remy, som vraket Tyneside-klubben i vinter, skal nå være nær en overgang. Remy scoret seks mål på 14 kamper for QPR forrige sesong (Metro).

De walisiske klubbene Cardiff og Swansea er begge ute etter meksikaneren Hector Moreno som spiller i spanske Espanyol. Premier League-lagene får imidlertid konkurranse av russiske Rubin Kazan som allerede skal ha et bud på 6 millioner pund inne for forsvarsspilleren (Daily Express).

Liverpool og Arsenal liker begge å satse ungt, og begge de to storklubbene jakter 17 år gamle Dele Alli fra MK Dons. Begge klubbene vurderer et kjøp, for så å låne unggutten tilbake til MK Dons (Daily Mirror).

Juventus har hentet inn Fernando Llorente og Carlos Tévez siden sist sesong, og vil nå kvitte seg med et par andre spisser. En av dem kan være Fabio Quagliarella, som har blitt koblet med Norwich tidligere i sommer (Sky Sports).

Arsenal har hentet inn den 20 år gamle midtbanespilleren Sebastian Perez på prøvespill /Red London).

Til slutt tar vi også med at Sporting Lisboa vil lytte på bud for ettertraktede Diego Capel. Vingen har blitt koblet til en rekke klubber og både Marseille og Liverpool skal tidligere ha fått bud på spilleren avslått (A Bola).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere