*Nettavisen* Sport.

Mandagens Premier League-rykter

Foto: Lefteris Pitarakis / AP / NTB scanpix

Nå må han virkelig passe seg.

16.12.13 08:57

Vi griper mandagen etter nok en underholdende, og særdeles målrik, Premier League-helg. Konklusjonen må være at Liverpool sin tropp er ganske komplett, mens Tottenham bør åpne lommeboken i januar. Serieleder Arsenal bør nok også lete etter noen som kan måle seg med stjernegalleriet til Manchester City, og selv om Manchester United endelig fikk seg en opptur, er det liten tvil om at David Moyes bør forsterke midtbanen.

Det har skotten planer om å gjøre med spanjolen Koke, men 21-åringen skal ikke ha lyst til å forlate Athletico Madrid (Inside Futbol).

Andre Villas Boas må få på plass noen store navn ganske kjapt, ellers kan han selv forsvinner fra Tottenham. Klubbformann Daniel Levy skal ha begynt å se etter en erstatter umiddelbart eller 5-0-tapet mot Liverpool søndag (Daily Mail).

Selv om Arsenal topper tabellen, er det ikke alle som har lyst til å være med moroa. Bacary Sagna sin kontrakt strekker seg til 2014, og 30-åringen skal ikke ønske å forlenge den (Daily Mirror).

Fulham kan miste Bryan Ruiz i januar, fordi den kostrarikanske spissen ønsker seg mer spilletid i forkant av VM. 28-åringen har kun startet sju ligakamper for Fulham denne sesongen, og nå skal Anderlecht være interessert i å hente ham (The Sun).

Samtidig vil London-klubben hente Clint Dempsey på et lån fra den amerikanske klubben Seattle Sounders. Også West Ham og Stoke ønsker å låne 32-åringen (Daily Telegraph).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag