Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Norsk fartsfantom til engelsk toppklubb?

* Trond Olsen var tidvis briljant i fjorårets Tippeliga, og det har man også merket seg på Balløya. Evertons interesse har vært kjent fra før, men nå har også Norges-venn Roy Hodgson kastet seg inn i kampen «for 20-millioners mannen», skriver Daily Mail. Bodø/Glimt bør ikke kunngjøre Fulham-interessen, skal Tore Reginiussen ha sagt i en knapp kommentar.

* Portsmouth, det nye City? Om ikke finansene er helt av samme kaliber, så har likevel Tony Adams fått en pen bunke pundsedler de siste par ukene. Mandag kobles de til en halv armada med spillere. Og heller ikke hvem som helst: Javier Saviola, Joey Barton og Benjani melder flere aviser. Michael Johnson skal også være aktuell, hviskes det. Siden det er armadaen som skal styrkes, går det dog mot slutten for luftens baron Herman Hreidarsson, som er på vei til Reading.

* Hvor mye synes du en spiss med 12 mål på 45 kamper for Sunderland er verdt? 1,2 millioner, 12 millioner eller 120 millioner? Det siste er det riktige svaret, så er spørsmålet om Aston Villa vil gi en slik sum for Kenwyne Jones. Interessen er i alle fall stor, melder Daily Mirror.

* Langt billigere – og i de siste to sesongene, langt mer effektiv – er den gamle Southampton-helten James Beattie. 30 millioner skal være summen Stoke må hoste opp for å sikre seg Sheffield United-spissens tjenester.

* Harry Redknapp var genierklært i London... i halvannen måned. Nå er Spurs atter under streken, og i helga varslet fotomodellpappaen at det skulle hentes inn «skikkelige mannfolk» for å få Tottenham ut av nedrykkssumpen. Det betyr samtidig at Kevin Prince-Boateng (Borussia Dortmund) og Jermaine Jenas (vraket som visekaptein) er på vei bort, skriver Daily Mirror. Men Heurelho Gomes-supporterne kan glede seg, sisteskansen blir værende i London til tross for bud på Spurs-keeperen, melder The Independent.

* Craig Bellamy på vei bort fra Upton Park? Du leste det her først! Manchester City er mandag hovedfavoritten til å sikre seg golfspilleren for 120 millioner, skriver The Independent.

* Andrei Arshavin på vei til Premier League? Du leste det her først! «Skriver under for Arsenal i januar», hevder The Sun – til tross for at Zenit skal ha sagt nei til et bud på 100 millioner.

* Emile Heskey på vei til Liverpool? Ja, faktisk skal det allerede være enighet om overgangen. Den notoriske måltyven skal ha skrevet under en forhåndsavtale som gjør ham til Liverpool-spiller i sommer hevder flere aviser. Den første Liverpool-supporteren som sender meg en mail og sier at dette var drømmesigneringen får et Flax-lodd. Begrunnelse må dog medfølge. Oppdatering mandag ettermiddag: Vi gratulerer Kenneth Laumb med dagens skrapelodd, han var en av tre Liverpool-supportere som uttalte seg positivt til Heskey-«signeringen». I begrunnelsen om hvorfor Heskey er det nærmeste man kommer en drømmesignering, skriver Laumb at spissen «har noe jeg har savnet denne sesongen i kamper mot lag som ligger veldig lavt på Anfield, nemlig duell- og hodestyrke. Jeg mener at Liverpool hadde økt sjansene for tre poeng i kampene mot Stoke, Fulham og Hull hjemme hvis de hadde hatt en spiller som Heskey å slenge inn på slutten.»

* Benficas lite benyttede stopper Marco Zoro håper på en ny vår i Blackburn, hvor han nettopp har kommet på prøvespill.

* Newcastle gir Peter Lovenkrands same sjanse, melder The Sun. Ifølge samme avis er samme klubb interessert i å hente Manchester City-floppen Jo på lån fram til sommeren.

* Lite City-sladder i dag, og når det først kommer, skaper den neppe ekstrem entusiasme i Manchester: Carlo Cudicini er ønsket av Mark Hughes, og prisen er skarve 30 millioner.

* John-Joe O'Toole har imponert for Watford med sine åtte scoringer fra midtbanen i år, noe som har gjort Fulham interesserte, skriver The Times.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken