Younes Kaboul innrømmer at han kunne vært Sunderland-spiller nå. Han skulle selges av Tottenham for 17 måneder siden, og måtte velge mellom Sunderland og Portsmouth. Tottenham ville selge ham til Sunderland. Han gikk til Portsmouth. Grunnen?

- Grunnen til at jeg ikke kom hit (til Sunderland) var på grunn av Daniel Levy, som er sjef i Spurs. Han ville behandle oss som kveg. Jeg sa til ham at jeg har en personlighet og har egne meninger, jeg er ingen hund. (The Mirror)

Vel, da fikk vi det oppklart.

Aston Villa leder an kampen om å signere 40-millionersmannen Graham Dorrans fra WBA. Den skotske midtbanespilleren er også i søkelyset til City, Everton, Sunderland og Stoke. 22-årige Dorrans kostet WBA bare 1,5 millioner kroner da han kom fra Livingston i 2008. (The Mirror)

Fulham skal være interessert i å sikre seg Wigans Paul Scharner. Den tidligere Brann-yndlingen skal ha vært i søkelyset til Fulham-manager Roy Hodgson lenge. Han skal ha prøvd å kjøpe Scharner to ganger tidligere, uten å lykkes. Prisen vil bli rundt 30 millioner kroner for østerrikeren. Fulham har muligheten til å matche Scharners lønnskrav og ønske om europacupspill. (The Mirror)

West Ham-sjef Gianfranco Zola håper at den brasilianske spissen Adriano vil være interessert i å skyte dem opp fra nedrykksplass. Adriano har scoret 15 mål på 22 kamper i Brasil. Flere klubber skal være interesserte i den rehabiliterte 27-åringen, deriblant AC Milan og Roma. Spillerens agent hevder at Adriano skal bestemme seg for en klubb før jul. (The Sun)

Morten Gamst Pedersenkan være på vei bort fra Blackburn. (Nettavisen)

Manchester Uniteds eier, Malcom Glazer, nekter for at klubben er til salgs. Det skal ha kommet et bud på nærmere 10 milliarder kroner for den røde Manchester-klubben fra et kinesisk konsortium i Bangkok. (Daily Star)

Blackburn vil kjøpe kamel, unnskyld, Camel Meriem. Monaco-spilleren har allerede bestilt billett og skal vise seg frem i for manager Sam Allardyce. Den tidligere franske landslagsspilleren kan få kontrakt ut sesongen med Blackburn. (The Mirror)

Miguel Figueroa, mannen som scoret årets hittil peneste mål denne helgen, er på vei bort fra Wigan. Nå spørs det bare om Sunderland klarer å bla opp de 60 millionene som kreves. (The Mirror)

Tottenham-forsvarer Benoit Assou-Ekotto må be klubben og supporterne om unnskyldning etter at han slo til en supporter etter lørdagens 0-1 tap mot Wolves. Det ryktes at tilskueren satt på et sete som koster 50.000 kroner hvert år, men vi hevder ikke at det er noen sammenheng mellom unnskyldningen og seteplasseringen. (The Sun)

Manchester City-sjef Mark Hughes tror at dommer Mark Clattenburg misliker Craig Bellamy, og at dette var årsaken til at Bellamy fikk marsjordre under 3-3 kampen mot Bolton i helgen. (The Mirror)

West Ham-spissen Carlton Cole hadde hørt rykter om hvor streng England-manager Fabio Capello var, men trodde ikke sine egne øyne og øre da han kom inn i troppen for første gang i februar i år. Det endte med at han måtte smugle inn ketchup på samlingene fordi han absolutt måtte ha noe saus til pastamiddagene. Men fra nå av skal han være snill gutt, hevder han. (The Sun)