Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

John Carew til Liverpool?

Daily Star skriver at Liverpool er interessert i å hente den norske spissen fra Aston Villa, som skal være villig til å selge Carew for rundt tre millioner pund. Nordmannen har halvannet år igjen av kontrakten med Villa, og vil nok i løpet av de neste ni månedene enten bli solgt eller tilbudt ny kontrakt, men vi fraråder likevel all veddemålsvirksomhet i forbindelse med en Liverpool-overgang. Daily Star topper vår liste over troverdige, engelske aviser - men bare om man snur listen på hodet.

Mer troverdig er koblingen mellom Sunderland og David Bentley. The Sun skriver at Tottenham-spilleren er på vei til Stadium of Light, mens Daily Mirror heller vil sende vingen til Atletico Madrid.

En mann som er litt i skuddet om dagen, er den unge Chelsea-spissen Daniel Sturridge. Han ble hentet fra Manchester City i sommer, og nå skal overgangen behandles av en uavhengig komité. City ønsker sju millioner pund som kompensasjon, mens Chelsea skal være villig til å strekke seg til tre millioner pund.

Olivier Kapo var i den franske landslagstroppen fram til han byttet ut Ligue 1 med Premier League. Nå sliter han med å markere seg i Wigan, som ifølge The Sun skal være forberedt på å sende ham videre til Atalanta og Serie A.

En overgang fra Barcelona til Stoke City kan ikke mange skryte av å ha gjennomført. Det kan snart 18 år gamle Oriol Romeu gjøre, hvis man skal tro Daily Mirror.

Leeds-heltenJermaine Beckford kan ha spilt sin siste kamp for klubben, og avslutter i så tilfelle med å bli matchvinner mot Manchester United på Old Trafford. Newcastle skal være i samtaler med Leeds om en overgang verdt 2,5 millioner pund, melder Daily Star.

Nå skal for øvrig Manchester City ha stilt seg i køen av beilere som ønsker signaturen til Victor Moses, 19-åringen som enn så lenge er under kontrakt med Crystal Palace. West Bromwich, Everton, Liverpool og Birmingham skal alle være interessert i Moses, melder Daily Mail.

Husker du forresten Freddy Adu? Det amerikanske vidunderbarnet som skulle bli den nye Pelè, som var på prøvespill i Manchester United. vel, nå skal han være aktuell for Hull City etter at portugisiske Belenenses har gitt 20-åringen beskjed om å finne en ny arbeidsgiver. Det melder Daily Mirror.

Kilder: Sky Sports, BBC

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene