Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Arsène Wenger er klar for å bruke 60 millioner.

Arsenal har ikke vært de som har vært ivrigst med å bruke sjekkheftet de siste sesongene, men en midtstopper har Arsène Wenger lenge vært på utkikk etter. Og når man ikke får det beste, må man ofte nøye seg med vareutvalget på nest øverste hylle: Arsenal-sjefen har flere ganger vært koblet til Brede Hangeland, nå skal nordmannens stopperkollega Chris Smalling være øverst på Arsenals ønskeliste. 63 millioner skal Wenger være innstilt på å betale for Fulham-stopperen.

Noe dårligere vil ikke Harry Redknapp være. Ifølge Daily Mirror er Spurs-sjefen klar for å gjøre gamleklubben en tjeneste gjennom å fjerne David James fra lønningslista. Om Redknapp vil gjøre skattemyndighetene noen tjeneste, sier avisen ingenting om. Benfica skal være enda mer velvillig innstilt overfor sørkystbyen, og tilbyr snaut 30 millioner for Nadir Belhadj.

Og når vi først er i London: Joe Cole har fortsatt ikke underskrevet en ny Chelsea-kontrakt, men samtalene pågår. Blir man ikke enige, skal – jøss, dette kommer nok som et sjokk på fotballfolket – Harry Redknapp være klar for å hente den engelske landslagsspilleren.

Dagens siste London-rykte: West Ham forlanger 135 millioner for Scott Parker. Hvem som er interessert i å betale slike summer er dog uklart - om noen.

Egypt har et bra landslag, og Premier League-tilskuere har tidvis hatt gleden av å se spissduoen Mido og Amr Zaki – om enn ikke så ofte samtidig. Den kan de fort få nå, Hull skal være klar for å kjøre duoen på topp fram mot sommeren.

Ryan Babel lurer fælt på hva som skjer i tiden fremover, at den blir tilbrakt på Anfield virker like sannsynlig som at Mahmoud Ahmadinejad skal få fredsprisen. Liverpool skal være så svært hissige på å få Sunderlands Kenwyne Jones til Merseyside, men Babel er lite lysten på å gå motsatt vei. Muligens havner Jones på lån i Liverpool, mens Babel krever at han kommer så langt unna Anfield at han noen gang slipper å se Rafael Benítez igjen.

Er Babel persona non grata i Liverpool, begynner Robinho å bli det samme i Manchester. Brasilianeren ble byttet både inn og ut i helgas ydmykende Everton-tap, og hans fremtid på City of Manchester Stadium er mildt sagt usikker. At man må slå landskode +34 for å få tak i Robinho neste sesong gir neppe rare oddsen.

Birmingham-supporterne har et like kjærlig forhold til og Aston Villa-supporterne som veganere har til en blodig biff. Det forhindrer dem likevel ikke i å forsøke å hente Craig Gardner fra naboen – for rundt 30 millioner.

Brian Laws er en manager av den gamle, ja, jeg utelot bevisst gode her, stilen, og undertegnede stiller seg først i køen av dem som spår en kortvarig Premier League-karriere for den gamle forsvarskjempen. Jobben gjøres dog ikke lettere av en heller slunken kasse på Turf Moor, og den mest spennende nysigneringen for den ferske Burnley-manageren ser ut til å bli Coventrys Aron Gunnarsson.

Og da nærmer vi oss slutten på kanskje den kjedeligste dagen dette året hva gjelder Premier League-rykter. For at tidligere Manchester City-keeper Nicky Weaver ønskes av Gordon Strachan og Middlesbrough, det får det vel ikke helt til å kile i kroppens nedre regioner hos deg heller, gjør det vel?

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken