Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Stortalentet Romelu Lukaku jages av flere storklubber.

Arsene Wenger er interessert i å sikre seg Anderlechts stortalent Romelu Lukaku. Arsenal-manageren skal ha et ønske om å kjøpe den belgiske landslagsspilleren denne måneden, for så å låne ham ut til Anderlecht ut sesongen. London-klubben er nok neppe de eneste som er interessert i 17-åringens underskrift. Byrival Tottenham, samt Real Madrid skal være interessert i vidunderbarnet.

Også jakten på en midtstopper fortsetter med uforminsket styrke på Emirates. I dag skriver Daily Express at Sol Campbell kan komme til å gjøre et sjokkerende comeback i klubben. 36-åringen skal være misfornøyd med mangelen på spilletid i Newcastle. Tottenham-fansens fremste hatobjekt er ikke det eneste navnet som blir nevnt i midtstopperdebatten i Arsenal. Boltons Gary Cahill og Werder Bremens Per Märtesacker er fortsatt aktuelle, skriver Daily Mail.

Til tross for en opptur i helgen, og 7-0 mot Ipswich, er også Carlo Ancelotti stadig på jakt etter forsterkninger. Nå linkes Milans Alexandre Pato til klubben. Ancelotti var brasilianerens sjef i Italia, og skal være villig til å legge rundt 230 millioner kroner på bordet. Chelsea-sjefen vil gå i forhandlinger med Milan-direktør Adriano Galliani når han returnerer fra Brasil.

Alex McLeish er tydeligvis heller ikke helt fornøyd med sin stall. Skotten ønsker å hente fire nye spillere til klubben denne måneden, skriver Daily Mirror. David Bentley og Robbie Keane skal være to av navnene. I tillegg skal McLeish ønske seg landsmannen Kenny Miller fra Glasgow Rangers, samt Boca Juniors spiss Pablo Mouche

En annen skotte på januarhandel er Liverpools nyansatte manager Kenny Dalglish. Stokes Ryan Shawcross skal stå høyt på ønskelista til King Kenny. Også Utrecht-spissen Ricky van Wolfswinkel skal være aktuell til å bli Dalglishs første signering.

Odense-spissen Peter Utaka er sterkt ønsket av West Ham. The Hammers vil ifølge Daily Mail gjøre klar et bud på spissen de nærmeste dagene. Nigerianeren, som er bror til Portsmouths John Utaka, er også ønsket av byrivalen Fulham.

Aston Villa vil gjøre et forsøk på å hente Joey Barton til klubben. Nigel Reo-Coker går muligens motsatt vei i en byttehandel. Newcastle vil beholde midtbanespilleren, men Gerard Houllier er desperat etter forsterkninger, som kan få klubben på rett kjøl igjen, og redde managerens skinn. Også Blackpools Charlie Adam er ønsket på Villa Park, men Houllier skal ha fått sitt første bud avslått.

MLS har tatt seg en fortjent pause. Ligaens to støreste profiler har lagt ferien til England. Thierry Henry trener for tiden med gamleklubben Arsenal, mens David Beckham skal på medisinsk test hos Tottenham i dag. Låneavtalen diskuteres fremdeles, melder Sky Sports i sin sladrespalte.

En annen som kan være på vei til White Hart Lane er Napolis Edinson Cavani. Uruguayaneren har banket inn mål på bestilling for Napoli denne sesongen etter overgangen fra Palermo. Nå har også Harry Redknapp fått øynene opp for 23-åringen. Det spørs om ikke Cavanis markedsverdi steg med noen millioner i søndag, da han egenhendig latterliggjorde den gamle storheten Juventus med sitt hattrick.

Jay Bothroyd er ønsket av flere Premier League-klubber. Cardiff gir nå klar beskjed til West Ham, Fulham og Blackburn om at de må vente til sommeren med å legge in bud på angriperen, som har en fortid i italienske Perugia.

Avram Grant henger i en tynn tråd som West Ham-manager. The Sun melder mandag at the Hammers er villig til å gi Sam Allardyce jobben med å berge stumpene for London-klubben. Så får vi se om Big Sam slår til, eller om han fortsatt venter på en telefon fra Real Madrid eller Inter.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken