Glem håpet om at Gareth Bale, Luka Modric og Rafael van der Vaart skal komme til ditt favorittlag i Premier League dersom du holder med Arsenal, Chelsea, Manchester United eller Manchester City. Holder du med Tottenham, kan du slappe helt av.

- Gareth og Luka kom hit da vi var utenfor Champions League og de vet at vi er et godt lag. Det vi må gjøre nå, er å vise dem at vi mener alvor, sier manager Harry Redknapp.

Shopaholikeren vil i stedet forsterke Tottenham. Skikkelig. Noen navn finnes imidlertid ikke i Daily Mails artikkel. Redknapp poengterer imidlertid at Chelsea brukte 75 millioner pund da det så ut til at laget kunne havne utenfor Champions League og mener at Tottenham også må vise handlekraft.

Han går så langt at han truer med å si opp jobben dersom noen av stjernene blir solgt i sommer.

Det mest interessante er for øvrig at Redknapp sier at det kan være en fordel dersom Liverpool stikker av med plassen i Europaligaen i stedet for Tottenham. Årsaken er at det vil gi Tottenham et enklere kampprogram neste år.

Daily Mirror kobler Tottenham til Lorient-spissen Kevin Gameiro, som også er av interesse for Sunderland. Spissen vil angivelig koste rundt 12 millioner pund.

Og her passer det å snike inn litt reklame: Du kan sikre deg din daglige dose med Nettavisens Premier League-rykter ved å få dem på SMS: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Ellers er det tynt med overgangsrykter i mandagens aviser. Det er stort sett Daily Mirror og Daily Mail som har noe å by på, og det er – som dere bør vite nå – ikke et kvalitetstegn. Men vi tar det jo med likevel. Denne spalten er her for underholdningens skyld, tross alt.

Manchester City er interessert i 17 år gamle Christian Derflinger, som av Louis van Gaal beskrives som et av de største talentene i Bayern München.

Arsenal og Liverpool ønsker begge å hente midtstopperen Mamadou Sakho fra Paris St. Germain, men det ser vanskelig ut etter at den franske klubben festet en prislapp med summen 20 millioner pund på 21-åringen.

Arsenal har et par alternativer i Montpellier-duoen Mapou Yanga-Mbiwa og Emir Spahic. Ingen ytterligere navn kobles til Liverpool, men scouserklubben har brukt Sotiris Kyrgiakos såpass ofte denne sesongen at det vil være et sjokk om ikke en ny midtstopper blir kjøpt i sommer.

Roy Hodgson har kjøpt Andy Johnson før og nå ønsker han å gjøre det igjen. Den tidligere Birmingham-spilleren ble hentet til Fulham da Hodgson var manager der, og nå ønsker den tidligere Viking-treneren å hente spissen til West Bromwich Albion.

Vi avslutter med et par managerrykter. Rafael Benitez har fått beskjed fra Chelsea om at han er uaktuell for londonklubben selv om Carlo Ancelotti skulle få sparken. Og Claudio Ranieri, som for lengst har fått sparken av Chelsea, har takket nei til trenerjobben i Spartak Moskva fordi han venter tilbud fra England.

Og helt til slutt: Vi blir glade i alle som velger å like oss på Facebook! Her får dere et innblikk i hvordan vi jobber og her får dere delta i konkurranser. Den første startet mandag:

Den som legger inn det kuleste overgangsryktet på vår Facebook-side, fiktivt eller ekte, skrevet på den morsomste måten, får skrive Nettavisens Premier League-rykter en valgfri dag i neste uke. Jobben lønnes med 1500 kroner. Du kan legge inn så mange forslag du vil. Sportsredaksjonen vil kåre vinneren i løpet av torsdag denne uka.

HTML EMBED