Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Manchester City må ut med 88 millioner pund for å få sin mann.

Manchester City kommer til å kvitte seg med Carlos Tévez i den nærmeste framtid. Det er ganske så sikkert. Men hvorvidt de lyseblå ønsker å hente inn en erstatter for argentineren i januar, er imidlertid mer usikkert. Roberto Mancini skal ifølge engelsk presse ha svart både ja og nei på nettopp det spørsmålet. Men kjenner vi City rett, pønskes det nok på noen kjøp også til vinteren.

Et rykte som har sirkulert en stund er at Manchester-klubben vil prøve å lokke Portos Hulk til Etihad Stadium. Den anvendelige angrepsspilleren har imponert stort i den portugisiske klubben og vist seg som en flittig målscorer. Mancini har også fått med seg at brassen har kvaliteter, men det spørs om Porto vil selge? Metro hevder at klubben vil kreve 88 millioner pund for sin juvel.

Et annet navn som nevnes er Milans Alexandre Pato. Det er nettopp italienerne som er favoritter til å sikre seg Tevez og det hevdes at Milano-klubben ønsker å sende Pato motsatt vei.

Da blir det nok mye billigere for de lyseblå å hente unggutten Angus Gunn. Norwichs unge keeper skal være verdsatt til 250.000 pund. Og ja, Angus er sønnen til keeperhelt Bryan Gunn.

Vi forflytter oss til Old Trafford, der et par veteraner angivelig skal være på vei bort. Stopperduoen Nemanja Vidic og Rio Ferdinand kan bli nødt til å se seg om etter nye arbeidsgivere foran neste sesong. Manager Sir Alex Ferguson skal nemlig ha planer om en oppstramming av troppen, der flere aldrene spillere blir sett på som overflødige. Skotten ønsker å satse på yngre krefter.

Ferguson håper også å kunne gi unggutten Danny Welbeck fornyet tillit snart. Spissen har ikke startet en kamp siden han kom tilbake fra skade, men nå skal tiden være moden.

I Chelsea tyder mye på at Nicolas Anelka er ferdig i klubben. Det ryktes at Stamford BRidge-klubben allerede jakter en erstatter og Eduardo Vargas fra Universidad de Chile skal være aktuell. Liverpool har også blitt koblet til chileneren.

Chelsea-manager André Villas-Boas skal også ha sett ut Bayern Münchens Danijel Pranjic som et mulig overgangsmål i vinter. Pranjic ble hentet til tysk fotball tilbake i 2009.

De blå fra London skal også være i ferd med å snappe opp nok et Barcelona-talent. Denne gangen er det snakk om Sergi Roberto.

I Tottenham har man i første rekke troen på gamle helter. Manager Harry Redknapp håper å beholde veteran Ledley King og håper at stopperen gjør seg fortjent til en ny kontrakt med Spurs.

Tottenham-sjefen har imidlertid også andre ting å tenke på. Real Madrid skal nemlig være villige til å legge 20 millioner pund på bordet for Kyle Walker, mens Chelsea jakter Luka Modric.

Martin O'Neill skal forsøke å lede Sunderland ut av uføret og til hjelp vil han få rundt 30 millioner pund. Nordiren skal allerede har flere navn på blokka, blant andre Fulhams Andy Johnson.

Crystal Palaces Darren Ambrose traff godt i ligacupmøtet med Manchester United på Old Trafford, noe flere klubber har lagt merke til. QPR står klare til å by 2 millioner pund.

Til slutt tar vi også med at spanske Malaga har to Premier League-spillere i kikkerten. Både Wolves' Matt Jarvis og QPRs Adel Taarabt skal være aktuelle for klubben.

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Sportinglife, Metro, The Sun, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Star.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg