Vinduet er åpent, storklubben Chelsea sliter. Lukter vi at russiske millioner vil bli svidd av i løpet av måneden? Vel et kanskje overraskende transfermål for manager Andre Villas-Boas er Blackburns midtbanespiller Steven N’Zonzi. Villas-Boas ønsker seg nemlig litt fysikk på midtbanen.
(Metro)

Men Chelsea sikter da også høyere enn som så, og har tenkt å robbe sine, ifølge tabellen, overlegne London-naboer. Klubben vil gjøre et forsøk på å hente både Arsenals Theo Walcott og Tottenhams Luka Modric. Det vil i så fall koste rundt 65 millioner pund til sammen.
(Caught Offside)

Lilles Eden Hazard er en gjenganger i denne spalten. Med god grunn. Han er nemlig ganske god. Nå er det visst Manchester United som er nærmest signaturen til den 20 år gamle midtbanespilleren fra Belgia.
(Caught Offside)

Aston Villa lar seg inspirere av Thierry Henry og Arsenal. De vil nå hente LA Galaxy-spiss Robbie Keane på lån i et par måneder.
(Daily Mirror)

Everton kobles til Huddersfield-talentet Jordan Rhodes (21). Rhodes har scoret 21 mål så langt denne sesongen, og har tidligere vært koblet til West Ham.
(Caught Offside)

Everton er også ute etter Manchester Uniteds midtbanespiller Darron Gibson.
(Daily Mail)

Stoke ønsker å bytte ut Jermaine Pennant med Blackburns Junior Hoilett.
(Daily Mail)

Lecces midtbanespiller Djamel Mesbah hevder at Tottenham er ute etter ham. Ja vel.
(Tribalfootball)

Arsenal trenger en venstreback og muligens er AC Milans Taye Taiwo mannen som kommer til Emirates i januar. Mest sannsynlig er en låneavtale.
(Daily Mail)

QPR og Liverpool kan glemme Darren Bent, sier Aston Villa-manager Alex McLeish.
(Tribalfootball)

Manchester Citys artige urokråke Mario Balotelli avslører at både Inter og AC Milan er ute etter ham. Men Balotelli roer lyseblå nerver med at han ikke har tenkt å forlate Etihad på en stund.
(Tribalfootball)

Manchester Citys første kjøp, vi regner altså med at det blir flere, ser ut ti å bli Romas midtbanespiller Daniele de Rossi (28). Men betingelsen er at City først og endelig klarer å kvitte seg med Carlos Tévez.
(The Sun)

Tottenham skal være stadig nærmere en avtale om Blackburn-stopper Chris Samba for rundt åtte millioner pund.
(Daily Mirror)

Dersom Gary Cahill forsvinner til for eksempel Chelsea, vil Bolton erstatte ham med Kyle McFadzean (24). Ikke hørt om ham? Han spiller for topplaget i League Two, fjerdedivisjon om du vil, Crawley Town.
(The Sun)

Arsenal og Chelsea er begge ute etter 17 år gamle Nick Powell, en stor spiss som i øyeblikket spiller for Crewe.
(Daily Mirror)

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).