Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Michael Ballack kan være på vei tilbake til Premier League.

Slutten på vinterens overgangsvindu nærmer seg med stormskritt, og det er endelig tid for de siste desperate kjøpene. Tirsdag er det deadline day, og Nettavisen kommer til å følge overgangsryktene live gjennom dagen.

Her er mandagens rykter:

Arsène Wenger skal være klar for å hente Adrian Mariappa fra Watford. Arsenal-sjefen har tidligere insistert på at han ikke vil foreta seg noe i januar, men det kan virke som franskmannen har ombestemt seg. Newcastle skal også være interessert i forsvarsspilleren, som har en prislapp mellom to og fire millioner pund.
(The Sun)

På Stadium of Light er Martin O'Neil på leting etter en spiss som kan fylle tomrommet etter Nicklas Bendtner. Dansken har pådratt seg brudd i nesa og er ute til midten av neste måned. Nå har Sunderland-manageren vendt blikket sitt mot Bolton og Kevin Davies. 34-åringens kontrakt går ut etter sesongen og en prislapp på 500.000 pund virker sannsynlig.
(The Mirror)

Etter Diniyar Bilyaletdinovs overgang til Spartak Moskva er også David Moes på utkikk etter en ny angrepsspiller. Nå håper Evertons manager å lande en avtale med Rangers for Nikica Jelavic. 26-åringen vil trolig koste 6 millioner pund. Kevin Doyle og PSG's Guillaume Hoarau har også blitt koblet til overganger til Goodison Park.
(Express)

Selv om Milan ser ut til å sitte i førersetet i kampen om Carlos Tévez, har Championship-klubben West Ham kastet seg inn i kampen om argentineren. Sam Allardyce vil vente til overgangsvinduet er stengt og forsøke å hente 27-åringen tilbake til London.
(Daily telegraph)

Eden Hazard er et navn som har blitt nevnt snart hundre ganger i denne ryktespalten. Den belgiske 21-åringen skal være ønsket av alle de største klubbene i England og hans siste uttalelser vil nok ikke stoppe spekulasjonene. Lille-spilleren uttalte nemlig til Canal + at han tror framtiden hans ligger i England. Han vil imidlertid fullføre sesongen i Ligue 1.
(Talksport)

Mark Hughes har tatt den tøffe jobben med å holde Queens Park Rangers oppe i Premier League. Nå håper han at Sebastian Bassong og Hugo Rodallega skal hjelpe ham med å få til det. Tottenham ønsker sju millioner pund for sin midtstopper, mens QPR ikke vil ut med mer enn fem. Rodallegas kontrakt går ut etter sesongen og Wigan må avgjøre om de vil selge for rundt fire millioner nå eller la ham gå gratis etter sesongen.
(Metro)

Mer overraskende er det kanskje at Michael Ballack blir koblet til Queens Park Rangers. 35-åringens har bare noen måneder igjen av kontrakten sin med Leverkusen og har fått beskjed om at han kan reise hvis det kommer et tilbud før overgangsvinduet smeller igjen natt til onsdag. Footy bunker hevder å vite at Hughes er interessert.
(Footybunker)

Leandro Damiano har lenge blitt koblet til Premier League og Tottenham. Nå får Spurs tøff konkurranse fra Paris Saint Germain om underskriften til brasilianeren. Den hardtsatsende franske klubben har planer om å lande en stor signering i l løpet av januar, og Internacional-spissen kan være midt i blinken.
(Metro)

Patrick Bamford er ikke like kjent og ettertraktet, men Andre Villas-Boas mener 18-åringen har noe helt spesielt. 18-åringen har bare spilt 12 minutter for Nottingham Forest denne sesongen. Det er imidlertid i ungdomslagets kamper han virkelig har imponert. På de to siste kampene har det blitt ni mål på unggutten, som har en prislapp på 1 million pund.
(Daily Mail)

Arsenal og Real Madrid har kastet seg inn i kampen om Alcoyanos Lucas Torres. Den spanske annendivisjonsklubben har imidlertid et samarbeid med Valencia, som kan gjøre veien dit svært kort for 17-åringen. Real Madrid har intensivert speiderarbeidet med Torres, mens la merke til unggutten da representanter fra klubben skulle se Wellington (lånt ut fra Arsenal til Alcoyano) i aksjon.
(inside futbol)

Skriv det villeste Premier League-ryktet og vinn gratis Premier League i tre måneder! Se her for mer informasjon.

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken