Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Motstridende meldinger rundt Neymar.

Ryktene rundt Neymar (27) ser ut til å bli den store snakkisen fram mot 2. september, når overgangsvinduet i Europa stenger. Ifølge franske RMC skal Paris Saint-Germain nå være åpne for å selge brasilianeren til Barcelona, dersom katalanerne legger 140 millioner euro på bordet i tillegg til å sende Philippe Coutinho motsatt vei. Barcelona skal foreløpig kun være interessert i å sende over 100 millioner euro i tillegg til Coutinho, så trolig gjenstår noen forhandlinger.

Samtidig som RMC kommer med disse påstandene, hevder dog spanske Marca at Coutinho ikke kommer til å forlate Barcelona i sommer. De får støtte av Sport, som mener at dialogen mellom klubbene har blitt avbrutt etter at PSG krevde hele tre mann i bytte mot Neymar.

Les også

Mourinho med oppsiktsvekkende kommentarer

Paul Pogba (26) skaper også forvirring. Etter kampen mot Chelsea uttalte han at «tiden vil vise hva som skjer», noe som satte fart i overgangsryktene rundt franskmannen. 26-åringen har blitt koblet med Real Madrid i hele sommer.

Etter at Chelseas overgangsnekt er over, ønsker lagets manager, Frank Lampard, å hente Leicester-back Ben Chilwell (22). Det skriver The Sun. Lampard skal være villig til å bruke hele 70 millioner pund på venstrebacken.

Ifølge Express vurderer Arsenal å kvitte seg med Mesut Özil (30) allerede i sommer. Klubbens representanter skal være på vei til USA for å holde samtaler med DC United om en potensiell overgang.

Les også

Solskjær etter knallstarten: – Fantastisk andreomgang

Roma gir ikke opp håpet om å signere Liverpool-stopper Dejan Lovren (30). Kroaten som under fjorårets VM omtalte seg selv som «en av verdens beste forsvarsspillere» er ute i kulden hos Jürgen Klopp, og en overgang kan skje allerede i sommer, skriver Corriere dello Sport.

Barcelona-spilleren Rafinha (26) var tidligere i sommer koblet med en overgang til både Arsenal og Liverpool. Nå skriver Sport at brasilianeren kan komme til å bli Valencia-spiller innen kort tid.

Kommentarer til denne saken