Manchester Uniteds Chris Smalling og Arsenals Henrikh Mkhitaryan er begge på lån i italienske Roma. Ifølge Sky Sports ønsker klubben å gjøre begge overgangene permanent til sommeren.

Wolves, Burnley og Sheffield United er alle ute etter signaturen til Leeds-spilleren Kelvin Phillips, hevder Daily Star.

LES OGSÅ: Manchester United glitret i angrep etter svak åpning mot Watford

PSG-trener Thomas Tuchel blir i ny og ne koblet med ledige jobber i Premier League, men nå skal tyskeren være aktuell for Bayern München, ifølge L'Equipe.

Liverpool har sendt speidere for å kikke nærmere på Brighton-spilleren Ben White denne sesongen, som har vært utlånt til Leeds, melder The Athletic.

Crystal Palace sikter seg inn mot Eintracht Frankfurt-spilleren Filip Kostic som en mulig erstatter for Wilfried Zaha, om ivorianeren forsvinner til sommeren. Prislappen for Kostic skal ligge på rundt 10 millioner pund, melder HTC.

LES OGSÅ: Carragher mener United gjorde rett i å ikke signere Haaland

Aston Villa og West Ham følger begge utviklingen til den unge forsvarsspilleren Jack Tucker i Gillingham, ifølge Birmingham Mail.

Aston Villa mener også å ha funnet gull i den 13 år gamle spissen Daniel Akinleye, som spiller på nivå tre i Frankrike, men spilleren selv ønsker å følge i fotsporene til Odion Ighalo og spille for Manchester United, skriver Birmingham Mail.

Arsenal-manager Mikel Arteta sier at klubben må gjøre alt den kan for å overbevise Pierre-Emerick Aubameyang om å bli værende. Spissen har blitt koblet bort fra londonklubben den siste tiden, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Solskjær får kritikk til tross for godt utgangspunkt for United

Willian er på utgående kontrakt i Chelsea og mye tyder på at han kommer til å forlate Stamford Bridge i sommer. Nå kobles José Mourinho-favoritten med Tottenham, ifølge The Mirror.