Manchester City-spiss Sergio Aguero har bøttet inn mål for de lyseblå i løpet av sine år med klubben, men nå ser hans tid i Manchester til å gå mot slutten. Til sommeren går kontrakten hans ut og partene virker ikke å komme til enighet om en ny kontrakt. Spanske AS skriver at Barcelona er i ferd med å sikre seg spissen, men hevder samtidig at Aguero trolig kun vil signere for LaLiga-klubben dersom de klarer å beholde Lionel Messi.

Inter skal ha forsøkt å kvitte seg med danske Christian Eriksen i forrige overgangsvindu og hans tidligere klubb Tottenham var blant de som ble hevdet å være interessert i spilleren. Dansken ble imidlertid værende i den italienske storklubben og det virker som han har tenkt til det også i tiden fremover. Eriksen sier nemlig at han er lykkelig i Inter, melder Sky Italia.

Arsenal-manager Mikel Arteta skal ha planer om å forsterke forsvaret sitt til sommeren og nå kobles London-klubben til midtstopper Evan N'Dicka. Det er Daily Express som melder at Arsenal allerede har vært i samtaler med representanter for Eistracht Frankfurt-stopperen.

Daily Star skriver at Manchester United følger med på Brighton-keeper Robert Sanchez. Avisen hevder at United ser på 23 år gamle Sanchez som et mulig alternativ dersom klubben skulle finne på å selge David de Gea eller Dean Henderson til sommeren.

Manchester City, Chelsea, Manchester United og Real Madrid har alle blitt koblet til Erling Braut Haaland, men Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc er tydelige på at de vil prøve å beholde den norske stjernespissen så lenge som mulig, skriver Welt am Sonntag. Zorc er også tydelige på at det kun vil være en håndfull med klubber som vil ha muligheten til å signere Haaland den dagen han eventuelt drar fra Dortmund.

Høyreback Tariq Lamptey har imponert stort for Brighton i Premier League denne sesongen. Daily Express skriver at Arsenal-manager Mikel Arteta er blant dem som har latt seg imponere og at Arsenal skal være klare til å legge inn bud på Lamptey til sommeren. 20-åringen signerte imidlertid nylig en ny kontrakt med Brighton og det er ventet at London-klubben må legge inn et solid bud dersom de skal ha en sjanse til å sikre seg backen.