Erling Braut Haaland skal være ønsket av de fleste store europeiske klubbene, men Borussia Dortmund går nå ut og nekter for at han kommer til å forlate klubben i sommer. Søndag kvalifiserte klubben seg for neste sesongs Champions League, og i den forbindelse uttalte Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc dette:

- Han kommer til å spille for oss neste sesong.

Dermed kan det se ut som at det ikke blir noen overgang bort fra Dortmund for Haaland i denne omgang. Han har vært spesielt ryktet til Chelsea, Manchester City, Manchester United, Real Madrid og Barcelona den siste tiden.

Les også: Strømsgodset-treneren har aldri vært med på lignende: - Veldig krevende

Leicesters belgiske midtbanestjerne Youri Tielemans kommer til å ha samtaler med klubben om ny kontrakt ved slutten av sesongen, melder Daily Mail. 24-åringen scoret i helgen vinnermålet for Leicester i FA-cupen, da de slo Chelsea 1-0. Han har to år igjen av sin nåværende kontrakt.

Tidligere Juventus-trener Massimiliano Allegri skal ifølge Marca ha gått forbi Raúl Gonzalez som Real Madrids førstevalg til å ta over for Zinedine Zidane, om han velger å gi seg.

Barcelona skal ha startet samtaler med klubblegende Xavi om å ta over trenerjobben til Ronald Koeman, hevder Football Transfers. 41-åringen er for tiden trener i Al Sadd.

Napoli skal ha kastet seg inn i kampen om signaturen til Villarreals ettertraktede midtstopper Pau Torres, skriver Gazzetta dello Sport. Spanjolen har også blitt kraftig koblet til Manchester United.

Les også: Danny Murphy åpner opp om store problemer etter karrieren

Leeds og Burnley skal være interessert i Newcastles Jacob Murphy, skriver Football Insider. Også Southampton, Watford og Rangers skal være ute etter vingen.

Rapportene om at Roma og Jose Mourinho skal være interessert i å hente Gianluigi Buffon kan se ut til å ikke stemme. Ifølge Calciomercato har klubben ingen interesse i å hente den legendariske keeperen. Roma skal imidlertid heller være interessert i Wolverhamptons keeper Rui Patricio, hevder Calciomercato.

Tottenhams Toby Alderweiereld skal være ønsket av Club Brügge, men ifølge Voetbal 24 kommer ikke belgieren til å ta en avgjørelse om egen fremtid før han får vite hvem som kommer inn som Spurs nye manager.