Manchester United følger nøye med på situasjonen rundt Cristiano Ronaldo etter at agenter knyttet til portugiseren skal ha uttalt at det er en reell sjanse for at han forlater Juventus i sommer. Det skriver The Athletic. 36-åringen var ikke med i troppen da Juventus spilte sesongens siste seriekamp og sikret Champions League-spill neste sesong med 4-1 borte mot Bologna.

Marcelo Bielsa har etter hvert blitt kjent for kun å signere for ett og ett år om gangen. Nå hevder The Mirror at Leeds er enig med 65-åringen om en ny ettårskontrakt, som offentliggjøres denne uken.

Les også: Patrick Vieira ut mot Arsenal: - Trist å se

Flere engelske toppklubber skal ha vist interesse for Brightons midtbanespiller Yves Bissouma, skriver Daily Mail. Arsenal skal imidlertid ha bestemt seg for å lete etter andre alternativer, mens Liverpool fremdeles vurderer 24-åringen.

The Times hevder avtalen om å hente Ibrahima Konate til Liverpool fra RB Leipzig nå ser hakket mer komplisert ut. Bakgrunnen skal være at den tyske klubben krever hele utkjøpsklausulen på 34 millioner pund med en gang. Det skal ha fått Liverpool til å vurdere å hente Ozan Kabak på permanent basis i stedet.

Gini Wijnaldum har etter alt å dømme spilt sin siste kamp for Liverpool. Le10Sport hevder PSG er blant favorittene til å signere ham. Barcelona skal ennå ikke ha kommet med noe tilbud. Også Bayern München har blitt nevnt som et alternativ for 30-åringen, som er kontraktsløs i sommer.

Thomas Tuchel håper han kan friste Harry Kane til å slutte seg til Chelsea denne sommeren, men de blå frykter at Tottenham ikke kommer til å ønske å gå inn i forhandlinger med dem om en overgang.

Arsenal er blant klubbene som skal være interessert i Roma-vingen Cengiz Under, hevder Tuttomercatoweb. 23-åringen, som var lånt ut til Leicester denne sesongen, har flere beundrere i AC Milan og Borussia Dortmund, hevder nettstedet.

Real Madrid er åpne for å lytte til bud på Dani Ceballos i sommer. 24-åringen har vært lånt ut til Arsenal de siste to sesongene, men London-klubben skal ikke være interessert i å kjøpe fri midtbanespilleren, melder 90min.

Bournemouth ønsker å beholde Cameron Carter-Vickers også neste sesong, skriver SBI. 23-åringen har vært lånt ut fra Tottenham denne sesongen. Amerikaneren skal også være ønske av Newcastle og Anderlecht.