Atletico Madrids midtbanestjerne Saul Niguez har blitt koblet med en overgang til Barcelona den siste tiden, men spanske AS skriver at det ikke har vært noen utvikling rundt en eventuell overgang til katalanerne. Det er imidlertid flere klubber som skal være interessert i 26-åringen, deriblant Liverpool og Manchester United som begge skal ha vært i kontakt med agenten.

Juventus har pekt seg ut Gabriel Jesus som en av klubbens hovedprioriteter dette overgangsmarkedet, skriver Calciomercato. Jesus har to år igjen av kontrakten med Manchester City, og Juventus hevdes å måtte betale 43 millioner pund for å sikre seg den brasilianske spissen.

Les også: Anderson var spådd en stor framtid. Nå avslører lagkameraten absurd avhengighet: - Kunne vært verdens beste

Manuel Locatelli gjorde sakene sine bra for EM-vinner Italia under sommerens mesterskap og Arsenal skal være blant dem som ønsker å hente Sassuolo-spilleren. Ifølge den velinformerte journalisten Fabrizio Romano er London-klubben villig til å betale summen som kreves, 34 millioner pund, for å hente ham fra sin nåværende klubb. Det ser imidlertid ut til å bli vanskelig for Mikel Arteta å sikre seg Locatellis tjenester, da midtbanespilleren selv ifølge rapportertene virker å ha et ønske om å dra til Juventus.

Arsenal skal videre ha meldt seg på i kampen om den ettertraktede Norwich-backen Max Aarons, som blant annet blir koblet til Bayern München. Det skriver Express. The Gunners skal angivelig ha et ønske om å sikre seg en erstatter for Hector Bellerin som kan være på vei bort.

Samtidig skriver The Mirror at Arsenal vil prøve å selge spissen Alexandre Lacazette for å få ekstra midler til nye spillerkjøp.

Chelsea skal ha et ønske om å hente den franske vingen Kingsley Coman fra Bayern München, skriver L'Equipe. Blåtrøyene har ifølge avisen tilbudt Callum Hudson-Odoi i en byttehandel for å sikre seg Coman.

Les også: Haugesund selger Desler til fransk klubb

Andros Townsends kontrakt med Crystal Palace gikk ut i sommer, men nå kan den engelske vingen ha funnet seg en ny arbeidsgiver. The Mirror skriver at han er nær å skrive under for Everton og bli Rafael Benitez' første signering som manager i klubben. Samtidig melder den engelske avisen at Merseyside-klubben ønsker å hente en annen kantspiller, nemlig Demarai Gray, fra tyske Bayer Leverkusen.

En annen som kobles til Everton er Barcelona-stopperen Clement Lenglet. Både The Toffees og Premier League-rival West Ham har forhørt seg om en mulig avtale for 26-åringen, skriver AS.

Martin Braithwaite imponerte stort for Danmark under sommerens europamesterskap og kan nå være aktuell for en overgang til Premier League. 30-åringen har blitt koblet til Wolverhampton og West Ham, og nå skal også Brighton ha vist interesse. Det skriver spanske Sport.