Raphael Varane har blitt kraftig ryktet mot en overgang til Manchester United den siste tiden, og nå skriver Marca at United er nærme å komme til enighet med Real Madrid om å signere franskmannen. Ifølge den spanske avisen skal overgangssummen ligge på 50 millioner euro.

Ifølge velinformerte Fabrizio Romano kommer Manchester United til å legge inn et offisielt bud i løpet av de neste dagene. Romano skriver videre at franskmannen er nesten enig om de personlige betingelsene med United.

Les også: Blummenfelt tok OL-gull i triatlon: - Et løp vi har tenkt på i ti år

Manchester United skal også ha tro på at skal klare å signere Atletico Madrid-spiller Saul Niguez for rundt 45 millioner pund, hevder Daily Mail. Den 26 år gamle spanjolen har også blitt koblet til Barcelona og Juventus.

Ifølge overgangsguru Fabrizio Romano kommer Ben White til å fullføre en overgang til Arsenal denne uken. Romano skriver at det skal være enighet om de personlige betingelsene, og at Arsenal betaler 50 millioner pund for midtstopperen.

Det har tidligere blitt rapportert at en byttehandel mellom Sevilla og Tottenham for spillerne Erik Lamela og Bryan Gil kommer til å skje i løpet av overgangsvinduet. Nå skriver Marca at klubbene er nære å komme til enighet om en avtale.

Les også: Fikk enorm oppmerksomhet etter «Nødlandslaget». Nå røper han hva som skjedde i garderoben etter kampen: - Surrealistisk

Newcastle skal angivelig være veldig interessert i å signere Joe Willock fra Arsenal, men om den overgangen går i vasken skal de ha sett seg ut Ross Barkley som et overgangsmål, skriver The Athletic.

PSG skal ha hatt samtaler med Kalidou Koulibalys agent, og den franske klubben skal vurdere å prøve å hente Napoli-midtstopperen, melder Corriere dello Sport.

Brighton skal være klare til å prøve å hente spissen Odsonne Edouard fra Celtic, melder Daily Mail. Den nye Celtic-treneren Ange Postecoglu skal ha sagt at han ikke vil stå i veien for spillere som ønsker seg bort fra klubben.

Leicester-spilleren Hamza Choudhury skal være interessert i å bli lånt ut til Newcastle, melder Northern Echo. 23-åringen skal se på det som en mulighet for mer regelmessig spilletid.