Harry Kane var tilbake på banen da Tottenham slo Wolverhampton 1-0 søndag. Spissen har over lengre tid blitt koblet til Manchester City i sommer, og Telegraph melder at de lyseblå vil gjøre ett siste fremstøt denne uken for å prøve å sikre seg ham. Styreformann i Spurs, Daniel Levy, skal være fast bestemt på å beholde Kane i nok en sesong.

Inn dørene på Tottenham Hotspur Stadium kan Wolverhampton-vingen Adama Traore være. 25-åringen kjenner godt til Spurs-manager Nuno Espirito Santo, som var sjefen hans over tre år på Molineux. Ifølge Telegraph vurderer Tottenham å legge inn et bud på 40 millioner pund for å sikre seg Traore.

Samtidig kobles Tottenham til både Lyons midtbanespiller Houssem Aouar og PSV-talentet Noni Madueke. Det er italienske Calciomercato som skriver at franskmannen Aouar er aktuell for London-klubben. Han skal også være på radaren til Juventus. Samtidig melder Mirror at Tottenham jakter Madueke, men at PSV vil kreve et bud på 40 millioner pund for å selge 19-åringen tilbake til hvittrøyene, som han forlot i 2018.

Les også: Reagerer på uttalelser om Ødegaard-overgangen: - Latterlig

Southampton skal være nær å hente forsvarsspilleren Lyanco fra Torino, melder italienske Tuttosport. The Saints skal være på utkikk etter en erstatter for danske Jannik Vestergaard som forlot klubben til fordel for Leicester tidligere i sommer.

Lyons venstreback Maxwel Cornet har blitt koblet med en overgang til Burnley gjennom sommeren. Nå skal Turf Moor-klubben være klar til å legge inn et bud på 15 millioner pund for å sikre seg 24-åringen, hevder The Sun. Avisen skriver at Cornet angivelig vil skrive under på en fireårsavtale.

Samtidig skriver Daily Record at Burnley ikke gir opp å hente Ryan Christie fra Celtic. Premier League-klubben vil angivelig gjøre et nytt forsøk på hente den offensive midtbanespilleren før overgangsvinduet stenger. Southampton og Sampdoria skal også skal være interessert i 26-åringen.

Les også: Skandalescener i fransk fotball: Publikum stormet banen og angrep spillere

Etter tre sesonger går Xherdan Shaqiris tid i Liverpool mot en ende. Sent søndag kveld meldte Lyon at klubben hadde kommet til enighet med Merseyside-klubben om en overgang. 29-åringen skal ha ankommet Frankrike for å gjennomføre den medisinske testen, før han kan bli presentert som ny Lyon-spiller.

Det 18 år gamle stortalentet Eduardo Camavinga har blitt koblet til en rekke klubber i sommer, deriblant Real Madrid, PSG og Manchester United. Overgangsekspert Fabrizio Romano skriver på Twitter at det fortsatt er mulighet for at Rennes-spilleren finner seg en ny klubb før overgangsvinduet stenger, og at han angivelig kan dra dersom det legges 35 millioner euro på bordet.