Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Det hevdes at Cristiano Ronaldo har bestemt seg for hvor han ønsker å legge opp som fotballspiller.

Tabloidavisen The Sun hevder at Cristiano Ronaldo ønsker å legge opp som spiller i Manchester United. Ifølge avisen skal portugiseren ønske seg en trenerrolle i klubben når han legger opp. 36-åringen returnerte til Manchester United i sommer.

Aston Villa-spiss Ollie Watkins skal være på en liste for potensielle overganger for Tottenham, hevder Fichajes. 25-åringen har imponert for Villa siden han ble hentet til klubben forrige sommer.

Les også: Dortmund-topp reagerer på påstander om Haaland: - Bullshit

Chelsea skal være i gang med å forberede et bud på 120 millioner euro for Juventus og Nederland-midtstopper Matthjis de Ligt, melder AS. de Ligt har spilt 81 kamper for Juve siden han til klubben sommeren 2019.

Samtidig skal Chelsea få konkurranse fra Juventus om å hente den 21 år gamle Monaco-spilleren Aurelien Tchouameni, skriver Calciomercato. Midtbanespilleren debuterte for det franske landslaget i år, og ble forrige sesong kåret til den beste unge spilleren i Ligue 1.

Bayern München sin sportsdirektør Hasan Salihamidzic har distansert klubben fra ryktene om at den tyske storklubben skal være ute etter Chelseas midtstopper Antonio Rüdiger, melder DAZN.

Les også: VIF-Ingebrigtsen slår tilbake mot kritisk Jonsson: - Det tror han ikke på selv

Tottenham skal i prinsippet ha hatt en enighet om å signere midtstopper Pau Torres fra Villarreal i sommer, men 24-åringen skal ha ønsket å heller vente på et bedre tilbud, hevder AS.

Manchester City skal være interessert i å signere både RB Leipzigs Christopher Nkunku og Fiorentina-spiss Dusan Vlahovic, melder Fichajes og DAZN. Vlahovic skal ifølge DAZN likevel være nære å skrive under på en ny kontrakt med Fiorentina.

Juventus skal vurdere å prøve å hente Borussia Dortmunds midtbanespiller Axel Witsel i januar, skriver Calciomercato.