Manchester United har levert flere skuffende resultater den siste tiden, og på lørdag ble det 4-2-tap mot Leicester. Da begynner selvsagt ryktene om en potensiell exit for manager Ole Gunnar Solskjær å svirre, men ifølge den anerkjente avisen The Athletic kommer ikke Solskjær til å få sparken med det første. Dette til tross for at Manchester United bare har vunnet fire av åtte Premier League-kamper denne sesongen.

Både Arsenal og Leicester skal ha øynene sine rettet mot Southamptons norske ving Mohamed Elyounoussi, hevder Team Talk. 27-åringen har fått tillit i Southampton denne sesongen, og startet i lørdagens 1-0-seier over Leeds. Elyounoussi imponerte også stort for det norske landslaget i forrige uke.

Les også: Drama da Premier League-kampen ble avbrutt - Tottenham med sterk snuoperasjon

Flere klubber skal angivelig være interessert i å hente Paul Pogba, som har en kontrakt med Manchester United som går ut til sommeren. Men ifølge AS har ikke storklubben Barcelona råd til å betale lønnen franskmannen kommer til å be om, så derfor skal ikke den katalanske storklubben være et alternativ for Pogba.

Chelsea-midtbanespiller Ross Barkeley skal være på Burnley sin radar, hevder The Sun. Ifølge tabloidavisen skal Burnley være interessert i å prøve å hente han allerede i januar.

Gareth Bale returnerte til Real Madrid i sommer, etter ett år på lån i Tottenham. Nå hevder Defensa Central at waliseren kan komme til å gjøre et nytt Premier League-comeback, ettersom Arsenal skal være villige til å tilby han en avtale fra og med januar.

Les også: Banestormer fikk selfies og drakten til Haaland. Så tok den utrolige opplevelsen en brå vending

Paris Saint-Germain har sett seg ut enten Bayern München-spiss Robert Lewandowski eller Borussia Dortmund-stjerneskudd Erling Braut Haaland som en erstatter for Kylian Mbappé i 2022, melder Le 10 Sport.

Agenten til Juventus-midtstopper Matthijs de Ligt, Mino Raiola, skal ha snakket med Manchester City og Chelsea i et håp om å komme til enighet om en avtale med en av klubbene, skriver Calciomercato.

Stortalentet Ansu Fati sine samtaler om kontraktsfornyelse med Barcelona skal ha stoppet opp, ettersom 18-åringens agent Jorge Mendes ønsker en avtale på to år og nekter å godta en utkjøpsklausul på 1000 millioner euro, melder El Nacional.

Liverpools sportsdirektør Michael Edwards skal være et mål for Real Madrid, for å forsterke den spanske storklubbens overgangspolitikk, hevder The Sun.

Både Tottenham og Newcastle skal være interesserte i Fiorentina og Serbia-spiss Dusan Vlahovic, skriver The Sun.