Jobben til Tottenham-manager Nuno Espírito Santo hang i en tynn tråd etter møtevirksomhet mellom styreformann Daniel Levy og øvrig klubbledelse søndag.

Mandag morgen kom bekreftelsen på at portugiseren er ferdig i Tottenham, etter fem tap på ti ligakamper, og seinest 0-3 hjemme mot Manchester United i helga.

Les også: Manchester United-legenden advarer storkjøpet: - Ikke la det skje

Skal vi tro italienske Tuttomercato, så jobber Tottenham med å få inn Antonio Conte som erstatter for portugisiske Santo. En annen portugiser, Portos suksesstrener Sérgio Conceição, er også et alternativ for Spurs, melder Evening Standard.

Uansett ligger det an til at Ryan Mason styrer spakene på Tottenham Hotspur Stadium fram til jul, som en midlertidig løsning, skriver Football Insider.

Marca hevder Real Madrid vurderer sterkt å hente både Paul Pogba (28) fra Manchester United og Chelseas Antonio Rüdiger (28) som forsterkninger.

Også Paris Saint-Germain følger med på situasjonen til Pogba, hevder franske Le10 Sport. Midtbanespilleren bare har åtte måneder igjen av avtalen sin på Old Trafford.

Sportitalia melder på sin side at Juventus planlegger å selge unna flere spillere for å gjøre plass til en Paul Pogba-retur til Juventus Arena. Pogba foretrekker angivelig en retur til gamlelaget fra Torino, og kan ankomme gratis etter sesongslutt.

Trolig må Aaron Ramsey (30), som for øvrig kobles til en Newcastle-overgang i januar, og enten Weston McKennie (23) eller Adrien Rabiot (26) selges fra Juventus for å få Pogba tilbake.

Les også: Ny dommerskandale i Eliteserien - Rekdal kommer med klar beskjed

Barcelona håper å kunne hente Donny van de Beek (24) fra Manchester United på lån, rapporterer den Catalonia-baserte avisa Sport. Van de Beek har imidlertid fått få sjanser til på spille seg inn på laget til manager Ole Gunnar Solskjær.

Barca har ikke penger til å kjøpe fri 24-åringen, så en eventuell permanent overgang må i så fall skje via en kjøpsopsjon etter en låneavtale, påpeker samme avis.

Den franske U21-landslagsspissen Amine Gouiri (21) er på radaren til Manchester City, rapporterer Fichajes. Gouiri har scoret seks mål på elleve Ligue 1-kamper for tabelltoer Nice denne sesongen.

I Borussia Dortmund er man, ifølge den tidligere Bayern München-toppsjefen Karl-Heinz Rummenigge, optimistiske med tanke på å holde på Erling Braut Haaland (21) også neste sesong.

I spalten han skriver for Bild nevner Rummenige at Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke tror det er gode muligheter for at Haaland kan bli værende i klubben.

Den norske superspissen settes stadig i forbindelse med en rekke av Europas største klubber. Premier League-storhetene Manchester City, Manchester United, Liverpool og Chelsea er blant dem, i tillegg til Real Madrid.