Zinedine Zidane er en av dem som har blitt kraftigst koblet med Manchester United-jobben, men nå skriver BBC at franskmannen ikke er interessert i å ta over klubben. I stedet melder Sky Sports at PSG-manager Mauricio Pochettino er Uniteds førstevalg til å ta over sjefsstolen neste sesong, med Ajax-manager Erik ten Hag som andrevalg.

Samtidig melder Manchester Evening News at den portugisiske agenten Jorge Mendes, som blant annet representerer Cristiano Ronaldo, presser på for at Manchester United skal erstatte Solskjær med Sevilla-manager Julen Lopetegui.

Spanjolens kontrakt med Sevilla strekker seg til 2024, men Mendes ønsker angivelig at det er mannen som skal ta over på Old Trafford.

Les også: Ny skandalekamp i fransk fotball: Marseille-spillerne nektet å fortsette

Real Madrid er interessert i Mason Mount, hevder Fichajes. 22-åringen skal være i samtaler med Chelsea om en ny avtale, men det hevdes at han ikke føler seg nok satt pris på og at han dermed kan forberede seg på å forlate London-klubben. Manchester City og Bayern München blir også koblet til Mount.

Steven Gerrard fikk en drømmestart som Aston Villa-manager med 2-0-seier over Brighton. Nå skal den tidligere Liverpool-spilleren begynt å planlegge mulige spillerkjøp. Daily Record skriver nemlig at han ønsker å hente den kroatiske venstrebacken Borna Barisic til Villa Park, fra hans tidligere klubb Rangers.

Les også: TV 2-ekspert tar Solskjær i forsvar: - Det er spillerne som burde være flaue

I Everton skal Rafael Benitez ha et ønske om å forsterke stallen i januar, etter at Demarai Gray i tapet for Manchester City denne helga ble sistemann på lagets skadeliste. Det uttrykte Benitez ifølge Liverpool Echo.

Liverpool holder et øye til Leeds-trioen Raphinha, Kalvin Phillips og Illan Meslier, hevder Football Insider. Førstnevnte har over en lengre periode blitt koblet til rødtrøyene, men nå skal også Phillips og Meslier tiltrukket seg interesse fra Jürgen Klopp og co.