Luka Modric sin kontrakt med Real Madrid går ut neste sommer og da kan det være at den kroatiske midtbanespilleren forlater hvittrøyene. Tidligere har 36-åringen blitt koblet med en overgang til Manchester City, og ifølge SuperDeporte er han åpen om ideen om å bli en del av Pep Guardiolas stall fra og med neste sesong.

En som derimot kan være på vei ut dørene på Etihad er angrepsspilleren Ferran Torres. Guardiola skal ha vært i samtaler over en middag med deler av ledelsen i Barcelona, der en overgang skal ha blitt diskutert. Det hevder Mundo Deportivo. Tidligere er det blitt spekulert i om Torres selv er interessert i en overgang til katalanerne.

Og dersom Torres forlater Manchester City, kan det åpne døren for at RB Leipzig-spiller Dani Olmo kommer til klubben, melder El Nacional. Den offensive midtbanespilleren har tidligere blitt koblet med både Barcelona og Manchester United.

Les også: Slakter United-avgjørelse: - Det er det dummeste jeg har hørt

Newcastle skal være med i jakten på den østerrikske midtbanespilleren Florian Grillitsch, som til daglig holder til i Hoffenheim, hevder The Sun. Også Roma skal være interessert i 26-åringen, som skal være tilgjengelig for 4 millioner pund.

I Manchester United ønsker de å la Donny van de Beek og Dean Henderson forlate klubben når overgangsvinduet er åpent i januar, melder Daily Mail. De to har slitt med spilletiden denne sesongen og Ralf Rangnick skal angivelig ønske seg en mindre tropp. Samtidig hevdes det at United ikke vil gjøre noen store i kjøp det kommende vinduet.

Ousmane Dembele har ifølge Sport avslått det siste kontraktstilbudet fra Barcelona og franskmannen skal heller ikke ha noen interesse om å forlenge med katalanerne. Kontrakten med klubben går ut etter sesongen og han står fritt til å forhandle med nye arbeidsgivere fra januar av. Newcastle har den siste tiden blitt koblet med 24-åringen som siden overgangen fra Dortmund i 2017 har slitt stort med skadeproblemer.

Les også: Absurde scener i Eliteserien: Viking-spiller utvist etter å ha dyttet lagkamerat

Vi tar også med at den franske defensive midtbanespilleren Boubacar Kamara skal ha avslått fire kontraktstilbud fra Marseille og at han kan forlate den franske klubben når kontrakten går ut etter sesongen, ifølge Foot Mercato. Storklubber som Bayern München og Barcelona skal være interessert i 22-åringen.