Søndag kom nyheten om at Rafael Benitez hadde fått sparken i Everton og allerede blir flere kandidater nevnt for den ledige trenerjobben. Ifølge Daily Mail er Wayne Rooney en av dem som nå blir vurdert, sammen med tidligere manager i klubben Roberto Martinez, samt Niko Kovac som nylig måtte forlate sjefsstolen i Monaco.

Newcastle vurderer å legge inn et bud på Paris Saint-Germain-målvakt Keylor Navas, melder RMC Sport. Den franske hovedstadsklubben skal imidlertid ikke være interessert å selge 35-åringen på nåværende tidspunkt. Navas har startet i over halvparten av PSGs ligakamper denne sesongen, til tross for at klubben har hentet Gianluigi Donnarumma.

Samtidig skriver Telegraph at Donny van de Beek har avslått et utlån til Newcastle. Nederlenderen sliter fortsatt med spilletiden i Manchester United, men han skal ikke la seg friste av å gå til en klubb som kjemper på bunnen av tabellen.

En som derimot skal være interessert i en overgang til Newcastle er Sevilla-midtstopperen Diego Carlos. Ifølge Express har Tyneside-klubben også gjort framskritt i jakten på den 28 år gamle brasilianeren.

Les også: Ble hentet som Ronaldos erstatter. Så gikk alt galt: - På grensen til surrealistisk

Southampton er i samtaler med Chelsea om en permanent overgang for Armando Broja, melder Guardian. Spissen er på utlån hos The Saints denne sesongen og har notert seg for fem scoringer i ligaen.

Ousmane Dembele kobles stadig vekk fra Barcelona. 24-åringen er på utgående kontrakt og ifølge Sport forlater han trolig katalanerne i løpet av året. Manchester United og Juventus skal være favoritter til å hente ham, mens også Chelsea og Bayern München sees på som aktuelle destinasjoner.

Arsenal er interessert i å hente høyrebacken Djed Spence i januarvinduet, hevder Mirror. 21-åringen er denne sesongen utlånt fra Middlesbrough til Nottingham Forest. De italienske storklubbene Roma og Inter skal også holde et øye til backen.

Les også: Martial avfeier Rangnicks påstand

En annen som kobles til Arsenal i disse dager er Juventus' midtbanespiller Arthur Melo. Sky Sports Italy melder imidlertid Torino-klubben ønsker Thomas Partey tilbake som en del av en byttehandel, dersom de skal la Arthur gå.

Barcelona-forsvarer Ronald Araujo har tiltrukket seg interesse fra flere engelske storklubber etter at 22-åringens forhandlinger med katalanerne om en ny kontrakt skal ha stoppet opp. Ifølge Marca er både Manchester United, Liverpool og Chelsea interessert.