AC Milan kan få til en sen overgang for Tottenhams Dele Alli, melder Gazzetta dello Sport. Ifølge den italienske avisen skal det være snakk om en låneavtale for 25-åringen, som har fått lite tillit under Antonio Contes ledelse.

Manchester United-keeper Dean Henderson forventes å signere for Newcastle på lån på deadline day, hevder Talksport. 24-åringen har bare spilt to kamper for United denne sesongen.

Les også: Hevder Evertons Lampard-avtale er klar

West Ham skal ha lagt inn et bud på 18 millioner pund på Marseille-forsvarer Duje Caleta-Car, skriver Goal. Den 25 år gamle kroaten har spilt for Marseille siden sommeren 2018.

Arsenal-spiss Pierre-Emerick Aubameyang skal ha blitt enig om å spille for Barcelona resten av sesongen på et lån «for tilnærmet ingenting», melder Sport. Den spanske storklubben er imidlertid først avhengig av å kvitte seg med Ousmane Dembele.

Fulham sitt 19 år gamle stortalent Fabio Carvalho kan ende opp med å bli Liverpool-spiller, skriver The Athletic. Ifølge avisen kommer 19-åringen til å bli lånt tilbake til Fulham resten av sesongen.

Crystal Palace skal ha fått sitt andre bud på Arsenal-spiss Eddie Nketiah avslått, melder Sky Sports. Dette til tross for at 22-åringens kontrakt med Arsenal går ut til sommeren.

Les også: Manchester United har suspendert Mason Greenwood inntil videre

Lyon og Tottenham skal ha kommet i avanserte samtaler om en overgang for Tanguy Ndombele, men klubbene skal ikke være enige om en kjøpsklausul i avtalen enda, hevder Sky Sports.

Chelsea skal ha gjort det klart for Leeds at de er interessert i Raphinha, men det er mer sannsynlig at 25-åring vil være tilgjengelig for en overgang til sommeren, skriver Daily Mail.

Tottenham- spiller Giovani Lo Celso forventes å bli lånt ut til Villarreal, melder Talksport. Den spanske klubben skal ha slått Lyon i kampen om 24-åringens signatur, som har slitt med lite spilletid under Antonio Conte.