Søndag avslørte Thomas Tuchel at Antonio Rüdiger vil forlate Chelsea etter sesongen. Det betyr at blåtrøyene må på jakt etter en erstatter, og ifølge Football.London vil Chelsea prøve seg på Sevilla-midtstopper Jules Kounde til sommeren.

Antonio Conte skal ha tatt kontakt med PSG for å diskutere å eventuelt ta over trenerjobben i den franske storklubben, hevder Le Parisien. Italieneren skal ha tilbudt sine tjenester til PSG, som forventes å kvitte seg med Mauricio Pochettino. Conte leder for tiden Tottenham. Han tok over klubben i november.

Les også: Krever anmeldelse av Glimt-stjerne: - Vi skal ikke ha noe av det i norsk fotball

Manchester City-spiss Gabriel Jesus herjet i lørdagens kamp mot Watford og scoret fire mål. Nå melder The Guardian at 25-åringen nekter å forplikte fremtiden sin til Manchester City, som rapporteres å lede an i kampen om signaturen til Erling Braut Haaland. Jesus har kontrakt med City frem til neste sommer. Ifølge Daily Mail mener Arsenal at de kan få til en overgang for brasilianeren i sommer.

Både Chelsea og Tottenham følger nøye med på Inters Martin Satriano, melder The Mirror. 21-åringen er for øyeblikket utlånt til Ligue 1-klubben Brest. Der har han scoret fire mål på tolv kamper etter han ble lånt ut i januar.

Newcastle-linkede Lucas Paqueta skal ha fortalt sin nåværende klubb Lyon at han vil ta en avgjørelse om sin egen fremtid når sesongen er over, skriver Evening Chronicle. 24-åringen har spilt for Lyon siden sommeren 2020. Den brasilianske midtbanespilleren har scoret åtte mål denne sesongen.

Les også: Riise totalslaktet egen spiller i intervju: - Jeg er dritforbanna

Tidligere Manchester United-spiller Roy Keane skal ha dukket opp som en overraskelseskandidat for den ledige managerjobben i Hibernian, melder The Times. 50-åringen har vært utenfor treneryrket siden han var assistenttrener i Nottingham Forest i 2019. Tidligere har han ledet Sunderland og Ipswich som hovedtrener.

Roma skal ha blitt med i kampen om Juventus-stjernen Paulo Dybala, som forlater klubben etter sesongen, hevder Fichajes. 28-åringen har også blitt koblet mot en overgang til Tottenham.

Real Betis prøver å signere Real Madrid-spilleren Isco, skriver Marca. 30-åringen har fått lite spilletid denne sesongen, og har de siste sesongene slitt med å finne formen. Spanjolen har vært Real Madrid-spiller siden 2013. Isco er på utgående kontrakt, og kan dermed hentes gratis til sommeren.