Liverpool har tilbudt en ny ettårskontrakt til James Milner (36), etter at manager Jürgen Klopp ba om det, men hva som skjer med superstjernen Mohamed Salah (29) virker fortsatt usikkert, skriver The Telegraph.

Salah har kun ett år igjen av avtalen på Anfield når denne sesongen er ferdigspilt, og egypteren har foreløpig ikke har bekreftet om han akter å forlenge. Klubber i Spania eller Paris har blitt nevnt som mulige andre arbeidsgivere for Salah hvis han ønsker seg nye utfordringer.

Les også: Reagerer på det som skjedde under cupfinalen: - Jeg blir lei meg

Da Wolverhampton nylig tapte 0-3 for Brighton hadde Manchester United sendt ut en av sine mest rutinerte speidere til Molineux, rapporterer Birmingham Live.

Dette var angivelig for å ta en nærmere kikk på midtbaneprofilen Rúben Neves (25). Portugiseren har slitt med en skade i vår, og han spilte bare de første 45 minuttene av kampen.

Marcus Rashford (24) er av flere blitt påstått å være på vei mot en overgang bort fra Manchester United.

Men ifølge The Sun kommer England-angriperen til å få en sjanse til å vise hva han er god for under Erik ten Hags kommende trenerregime. Samme avis mener at også Jesse Lingard (29) kan komme til å bli værende på Old Trafford.

Les også: Portugal-stjernen fyrte på alle plugger: - Du kan ikke oppføre deg sånn

West Hams ettertraktede midtbanespiller Declan Rice (23) kobles til Chelsea, Manchester City og Manchester United. Overfor Sky Sports sier England-profilen at det «er viktig å ikke la seg rive med» av den grunn.

Leicester-stjerne og Belgia-profil Youri Tielemans (24) foretrekker angivelig en overgang til spansk fotball hvis han forlater King Power Stadium. Det melder i alle fall den belgiske fotballeksperten Sacha Tavolieri, som også gjengis av Daily Mail.

Real Madrid blir påstått å vise interesse for Tielemans. Belgieren har bare én sesong igjen av avtalen med Leicester etter denne.

Journalist Fabrizio Romano skriver at Chelsea fortsatt er på jakt etter Sevillas midtstopperprofil Jules Koundé (23). Franskmannen skal være et av tre-fire alternativer på londonklubbens liste, og manager Thomas Tuchel skal ha vært en stor tilhenger av Koundé i to år allerede.

Chelsea ser ut til å miste to midtstoppere etter sesongen, ettersom verken Antonio Rüdiger (29) eller Andreas Christensen (26) er signert på nye avtaler.

Chelsea-backen Marcos Alonso (31) er et av alternativene Barcelona vurderer til sommeren. Alonso ønsker seg tilbake til hjemlandet Spania og har allerede vært i kontakt med katalanerne, ifølge Fabrizio Romano.

Les også: Trenerprofil mistet besinnelsen i stortap mot rivalen: - Han er rasende

Samtidig ønsker Juventus å hente Jorginho (30) tilbake til Serie A fra Chelsea. Torinoklubben skal ha sagt ifra til de blå fra London om at de gjerne henter Italias landslagsmann, melder spanske Todofichajes.

Jorginho har kontrakt på Stamford Bridge fram til sommeren 2023.

Samme kilde trekker også fram at en annen Chelsea-spiller ser ut til å ha et hett navn i Italia. Den unge spissen Armando Broja (20) settes nemlig i forbindelse med Napoli. Albaneren har levert sterkt på utlån hos Southampton denne sesongen.

Gianluca Di Marzio mener å vite at Arsenal-midtstopper Gabriel Magalhães (24) seiler opp som et annet overgangsmål for Juventus. Brasilianeren scoret nylig et meget viktig matchvinnermål for The Gunners i bortekampen mot West Ham.

Sky Sports-ekspert Graeme Souness er forundret over at Arsenal er i ferd med å la kontrakten til spissen Eddie Nketiah (22) løpe ut.

Nketiah har imponert helt i front for laget til Martin Ødegaard i de siste kampene. Men 22-åringen har strevd med å skaffe seg spilletid på Emirates i flere år.