Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Claudio Ranieri ønsker å hente Manchester City-spissen Carlos Tevez.

Forrige uke ble Manchester City-spiss Carlos Tevez arrestert for å ha kjørt bil uten tillatelse. Denne uken starter med prat om at Monaco-manager Claudio Ranieri har vist interesse for spissen. Monaco har milliardæren Dmitry Rybolovlev i ryggen, så det er ikke pengene det skal stå på.
(Daily Mirror)

Vegard Forren har fått tillatelse til å gå på lån, etter at han ikke har etablert seg i Southampton siden overgangen fra Molde.
(Daily Mirror)

Arsenal og Arsene Wenger ønsker seg 21-åringen Victor Wanyama fra Celtic.
(Daily Star)

Annonse: Vinn tidenes fotballtur i Eurojackpot!

Manchester City er ute etter Leeds-spilleren Sam Byron. Prislappen skal trolig ligge rundt åtte millioner pund.
(The Sun)

Sir Alex Ferguson ønsker å hente tilbake Luka Modric til Premier League. Det ønsker også Chelsea.
(Daily Mirror)

Det kan bli et gjensyn med Avram Grant i Premier League. Roman Abramovic skal ønske seg den tidligere manageren som en rådgiver.
(People)

Italienske Milan vil prøve å få hentet Newcastle-keeper Tim Krul til sommeren.
(People)

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '2bsephv1u4tr10s0zrsyo1v7q', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-2bsephv1u4tr10s0zrsyo1v7q', 'eplayer14');

Den brasilianske klubben Santos ønsker å tilby Manchester United-spilleren Anderson en sesong tilbake i hjemlandet hans.
(People)

Interessen rundt Wayne Rooney er stor. I går skrev vi at Bayern Munchen ønsker seg spissen. PSG kan også åpne de dype lommene sine for å sikre seg engelskmannen.
(Daily Star)

Paris Saint-Germain ønsker seg også Gareth Bale fra Tottenham. Likevel skal Real Madrid være nærmest å sikre seg waliseren.
(The Sun)

Blackburn-spilleren Danny Murphy ønsker å avbryte sin kontrakt med klubben. Han vil legge opp som fotballspiller og heller ta en trenerrolle i Fulham.
(Daily Mirror)

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot

Kommentarer til denne saken