Gå til sidens hovedinnhold

Mandagens Premier League-rykter

Dette kan være Liverpools neste kjøp.

Liverpool er først ut i dag. Daily Mirror melder at merseysideklubben har fått grønt lys for å legge inn et bud på åtte millioner pund på Mohamed Salah, den egyptiske vingen i Basel. Ifølge Liverpool Echo er det eier John Henry som har gitt dette grønne lyset.

Daily Telegraph skriver at PSG vil by 26 millioner pund for Yohan Cabaye. Hvis det stemmer, kan nok Newcastle-fansen vinke farvel til den dyktige midtbanespilleren. Det samme kan Arsenal, for vi nekter å tro at Wenger vil betale så mye for ham.

Daily Express skriver at Alvaro Morata har avslått tanken på å gå til Arsenal, Liverpool eller Tottenham, og i stedet bestemt seg for å bli i Madrid.

Liverpool kobles også til en 18 år gammel svenske i Fulham. Muamed Tankovic. Han har bare kontrakt med Fulham fram til sommeren, melder The Sun. Og før alle Liverpool-fans skal halshogge oss for å gjengi dette fra The Sun, vil vi påpeke at avisen kan ha kilder i Fulham. Det er åpenbart for alle at den ikke har kilder i Liverpool.

John Arne Riise sliter med å få spilletid i Fulham. The Times skriver at londonklubben er ute etter en ny venstreback. Et bud på fire millioner pund skal være sendt til Swansea for Neil Taylor (24).

Fulham er ute etter en høyreback også. Nærmere bestemt Alan Hutton i Aston Villa. Denne sesongen har han seks kamper. Alle for det skotske landslaget. Ingen for Aston Villa. Uansett, han kobles til både Fulham og Stoke, ifølge The Sun.

Swansea vil ifølge South Wales Echo prøve seg på Rhys Williams (25) i Middlesbrough. Det er snakk om et bud på 1,5 millioner pund.

Mer Arsenal: Stan Kroenke har ankommet London for å sluttføre en ny treårskontrakt med Arsène Wenger, melder Daily Mail. Avtalen skal være verdt 24 millioner pund. Også Mauricio Pochettino i Southampton ligger an til å få en ny og bedre kontrakt, skriver Daily Mirror.

NB! Vi følger overgangsvinduet direkte her, fra morgen til kveld i hele januar.

Kommentarer til denne saken