Mason Greenwood har ikke vært på banen for Manchester United siden januar 2022, og lite tyder på at han noensinne vil entre Old Trafford med den røde djevelen på brystet igjen. Nå kan det derimot gå mot en sjokkovergang for 21-åringen. The Sun hevder at Juventus er interessert i å hente engelskmannen på lån neste sesong.

Bruno Guimarães har vært en ekstremt viktig bidragsyter for Newcastle, som ligger an til å sikre seg spill i Champions League neste sesong. Ifølge Football Insider vil den nyrike klubben belønne Guimaraes med en ny kontrakt som vil gjøre han til den best betalte spilleren i klubbens historie.

West Ham planlegger et dobbel-raid på Manchester City, hevder 90 min. Kalvin Phillips (27) og Kyle Walker (25) skal begge være ønsket på London Stadium.

Les også: Debatten har vært opphetet i flere år. Nå kommer Carragher med «fasiten»

David de Gea leverte ingen god kamp i søndagens 0–1 tap mot West Ham, men Manchester United-manager Erik ten Hag uttalte likevel etter kampen at spanjolen fortsatt er ønsket på Old Trafford neste sesong. Fabrizio Romano rapporterer at klubben skal ha startet prosessen med å fornye keeperens kontrakt. Klubben skal ha valgt å ikke aktivere opsjonen på forlengelse, ettersom de tror de kan få de Gea til å godta en lavere lønn.

Napoli skal være forberedt på å la Kim Min-jae forlate klubben dersom det kommer et bud på 60 millioner euro, rapporterer Corriere dello Sport. Både Manchester United og Manchester City har blitt koblet til den sørkoreanske midtstopperen.

Spanske Sport hevder at Raphinha skal være åpen for å forlate Barcelona i sommer. Arsenal og Chelsea skal begge være interessert, i tillegg til at Newcastle skal være forberedt på å gjøre brasilianeren til sin dyreste overgang gjennom tidene.