Bayern München har pekt seg ut Scott McTominay som et alternativ til Joao Palhinha, dersom Bundesliga-klubben skulle mislykkes med å sikre seg Fulham-spilleren i januar, skriver The Mirror. Portugiseren var nær en overgang til Bayern i sommer, men partene rakk ikke å komme til enighet før overgangsvinduet stengte.

Real Madrid skal være interessert i Chelseas skadeplagede kaptein Reece James, skriver Football Insider. Nettstedet poengterer imidlertid at det vil kreve et vanvittig bud for at London-klubben vil gi slipp på 23-åringen, som har kontrakt til sommeren 2028.

Aston Villa har ifølge Diario AS kastet seg inn i kampen om Inaki Williams, som har kontrakt med Athletic Club ut inneværende sesong. Også Liverpool og Barcelona skal ha vist interesse for den 21 år gamle kantspilleren.

The Sun hevder Brighton vil gjøre et nytt forsøk på å hente den argentinske venstrebacken Valentin Barco i januar. 19-åringen spiller for Boca Juniors og har tidligere blitt koblet med klubber som Manchester City og Juventus.

Tottenham holder fortsatt et øye med Conor Gallagher og kan komme til å gjøre et fremstøt for å sikre seg 23-åringen i et av de kommende overgangsvinduene. Det skriver Football Insider. Gallagher bar kapteinsbindet for Chelsea i helgen, men når London-klubbens skadeproblemer letter, kan det bli trangere om plassen på midtbanen.

Også Nottingham Forest leter etter nye forsterkninger - også av det langsiktige slaget. Den 17 år gamle Sunderland-vingen Tom Watson skal nemlig være aktuell for en overgang, skriver The Sun.

West Ham og Crystal Palace følger begge med på PSG-spissen Hugo Ekitike og vurderer å legge inn bud i januar, hevder Football Insider. 21-åringen fikk sjansen i flere Ligue 1-kamper forrige sesong og scoret også tre ligamål for den franske hovedstadsklubben.