Vi kickstarter uka med noen overraskende rapporter fra Spania, hvor man gjennom sommeren som var fikk bekreftet at den økonomiske situasjonen i Barcelona er alt annet enn god. Derfor er den velinformerte Barcelona-avisen Mundo Deportivos på grensen til sjokkerende, da de skriver at klubben står klare til å by på tre stjerner neste sommer. Erling Braut Haaland, Paul Pogba og Dani Olmo skal alle være høyt på ønskelisten til katalanerne, til tross for at både Haaland og Olmo kan ende opp med å koste en del millioner. Paul Pogba er på utgående kontrakt i Manchester United.

Når det kommer til Paul Pogba og utgående kontrakt, så melder Express at 28-åringen kan vente seg et nytt kontraktsforslag fra sin nåværende klubb. Avisen hevder å vite at Manchester United er villige til å gjøre franskmannen til tidenes best betalte fotballspiller i Premier League, og skal se for seg å tilbud en ukelønn på omkring fire millioner kroner.

Les også: Ble slaktet av Ferdinand. Nå tar Jones oppgjør med kritikerne

Skal klubben ha råd til å betale slike lønninger, må de muligens frigjøres midler andre steder. The Sun skriver at Jesse Lingard og Eric Bailly kan være to av spillerne som ofres, og kan bli solgt neste sommer. Lingard var ryktet ut denne sommeren, men har vært viktig for laget allerede denne sesongen. Bailly har havnet et stykke bak i køen etter at Raphael Varane kom til klubben, og kan fort være på vei til et nytt sted.

Chelsea har en av Europas beste dekninger i midtbaneleddet, med blant annet N´Golo Kanté, Jorginho, Saul Niguez og Matteo Kovacic, men det skal ikke være nok for Thomas Tuchel. For nå kan det oppstå en real kamp mellom to giganter, da Chelsea og Juventus kjemper om signaturen til Monacos Aurelien Tchouameni. Italienske Tuttomercatoweb melder nyheten og skriver at ting kan skje allerede i januar.

Kingsley Coman var et navnet som dykket hyppig opp i ryktespaltene allerede denne sommeren, men franskmannen endte opp med å bli værende i Bayern München. Fichajes skriver derimot at det kan bli aktivitet rundt 25-åringen i framtiden, da Liverpool, Tottenham og Juventus skal stå klare til å by på den hurtige kantspilleren.

Harry Kane har fortsatt til gode å score for Tottenham denne sesongen, og TalkSport skriver at superspissen skal fortsatt føle på ettervirkningene av overgangen til Manchester City som aldri ble noe av. Det var lenge snakk om at 28-åringen skulle forlate Spurs, men Daniel Levy tviholdt på sin stjerne og endte til slutt opp med å få beholde han.

Champions League er i gang igjen, og et lag som skapte oppmerksomhet i den første gruppespillskampen var Club Brugge. Belgierne holdt PSGs stjernegalleri til et uavgjortresultat, og banens best-prisen var det Noa Lang som fikk i møte med Lionel Messi & Co. Fichajes melder at Arsenal skal nå stå klare til å by omkring 200 millioner på 22-åringen fra Nederland.

Les også: Icardi ble overtidshelt for PSG - frustrert Messi ble byttet ut

Barcelonas hovedtrener Ronald Koeman kan gå en usikker framtid i møte, etter skuffende resultater den siste tiden. Express skriver at nederlenderen er usikker på hva som vil skje, etter at flere rapporter skal ha det til at Barcelona-president Joan Laporta allerede har en liste med kandidater klar.