Den ivorianske høyrebacken Serge Aurier forlot Tottenham i slutten av august og har stått uten klubb siden. Nå kan 28-åringen være på vei til spansk fotball. L'Equipe melder nemlig at han nærmer seg en overgang til Villareal.

Søndag ble det kjent at Watford skilte lag med manager Xisco Munoz. Claudio Ranieri, med en fortid i de engelske klubbene Chelsea, Leicester og Fulham, ser ut til å erstatte spanjolen. Ifølge Sky Sports vil Ranieri signere for The Hornets allerede mandag.

Les også: Meling temmet Messi og PSG-stjernene: - Drømt om siden jeg var liten gutt

19 år gamle Nico Gonzalez, som holder til i Barcelona, fikk senest i helga sjansen fra start i 0-2-tapet mot Atletico Madrid. Midtbanetalentet skal nå ha tiltrukket seg interesse fra Manchester City, som angivelig skal ha ham på radaren. Det skriver Fichajes.

En annen unggutt som har blitt koblet til City er Borussia Mönchengladbach-forsvarer Luca Netz. For tre år siden skal han ha takket nei til en overgang til storklubben, og ifølge The Sun forteller 18-åringen at han ikke angrer og at han også i dag hadde avslått en overgang.

Les også: Rødt kort etter få minutter da Rosenborg snublet i gullkampen

Chelsea-angriper Timo Werner fikk 90 minutter og scoret da Southampton ble slått i helga etter to sene scoringer, men stadig kobles 25-åringen til nye klubber. Ifølge Transfer Market Web er Atletico Madrid den siste i rekken til å ha kastet seg inn i kampen om spissen. Tidligere har klubber som Borussia Dortmund og Bayern München blitt nevnt som aktuelle klubber for Werner.

I mandagens ryktespalte tar vi også med tidligere Arsenal- og Manchester United-spiller Alexis Sanchez, som de siste sesongene har vært en del av Inter. Chileneren har imidlertid slitt med spilletiden denne sesongen og har fortsatt til gode å starte en kamp. Ifølge The Mirror har han nå en uviss framtid i den italienske storklubben etter nylig å ha delt et kryptisk Instagram-innlegg der han viste sin misnøye med spilletiden. I ettertid har innlegget blitt slettet.