Vi starter denne uken med litt siste nytt om Kylian Mbappé, som er fersk Nations League-mester med Frankrike etter 2-1-seier over Spania søndag kveld. Spissens kontrakt med Paris Saint-Germain går ut til sommeren, men ifølge Mail on Sunday skal PSG-direktør Leonardo være sikker i sin sak - Mbappé blir værende i PSG og kommer til å forlenge med klubben. Leonard mener også at Real Madrid bør straffes for måten de har jaktet franskmannen på.

Tottenham-spiss Harry Kane elsker Tottenham og blir værende i klubben i mange år fremover, skal vi tro klubbens overgangssjef Fabio Paratici. 28-åringen var desperat etter å forlate nord-London denne sommeren, men en overgang fant aldri sted. Han har til tider sett uinteressert ut denne høsten, Kane, men fire mål på de fire siste kampene viser at spissen fortsatt vet hvor målet står, inkludert hat trick på 21 minutter mot Mura i Conference League.

Ousmane Dembélé har ikke akkurat vært en braksuksess i Barcelona. Franskmannen ble solgt til den spanske storklubben etter én god sesong i Borussia Dortmund, og ble en av tidenes dyreste spillere da Barcelona punget ut over 100 millioner euro for kantspilleren sommeren 2017. Dembélé har slitt med skader og ikke all verden av spilletid siden den gang, og nå skal han være på radaren til Liverpool. 24-åringens kontrakt med Barcelona går ut neste sommer.

Daily Mail skriver også at Aaron Ramsey kan være nøkkelen til å få Paul Pogba tilbake i Juventus. Ramsey skal visstnok være en del av en bytteavtale dersom klubbene blir enige, ifølge den engelske avisen. Waliseren er en av flere som har blitt gjort tilgjengelige av den italienske storklubben, og rapporter sier at Ramsey, som visstnok tjener rundt 4.000 pund per minutt han er på banen, må være med i en avtale som følge av hans skyhøye lønning. Ramsey kom til Juventus i 2019, men har bare startet 25 kamper i ligaen siden den gang og bare én kamp fra start denne sesongen.

Kan en sjokkretur for Alex Oxlade-Chamberlain være på trappene? Ja, skal vi tro The Sun. "Ox", som var i Arsenal fra 2011 til 2017, har ikke funnet seg helt til rette i Liverpool de siste årene og har stort sett vært en rotasjonsspiller i et meget godt Liverpool-lag. I tillegg har han slitt med skader som har gjort at han bare har startet fire ligakamper for Liverpool siden han kom tilbake etter en kneskade som holdt han ute de fire første månedene sist sesong. Nå snakkes det om en mulig retur til Emirates i januar for Ox.

Det har ikke akkurat vært stille rundt Newcastle siden oppkjøpet. Daily Mail skriver at Steve Bruce kommer til å få sparken i løpet av noen dager, og at han kommer til å erstattes av enten Lucien Favre, Steven Gerrard eller Brendan Rodgers. Samtidig øyner klubben nå å hente firerbanden Donny van de Beek, Jesse Lingard, Anthony Martial og Eric Bailly, alle fra Manchester United.

Også den bunnsolide Napoli-stopperen Kalidou Koulibaly skal være på radaren til Newcastle, skal vi tro Football Insider. De nye eierne til klubben ser på 30-åringen som den perfekte signeringen i januarvinduet for å virkelig vise muskler. Midtstopperen har vært linket til flere Premier League-klubber de siste årene og har vært fast i Napoli-forsvaret siden overgangen fra Genk sommeren 2014. Midtstopperen har elleve U20-landskamper for Frankrike og 49 landskamper for Senegal.

Og det stopper ikke der - i løpet av helgen ble det meldt at de på keeperplass skal ha sett seg ut PSGs Keylor Navas, mens de vil forsterke angrepsrekka med lagkamerat Mauro Icardi. Ifølge The Telegraph ønsker klubben å hente Jesse Lingard fra Manchester United og James Tarkowski fra Burnley. Samtidig meldte The Sun at arbeidsløse Antonio Conte ikke er interessert i å ta over The Magpies på nåværende tidspunkt.