Journalisten Fabrizio Romano skriver på Twitter at Liverpool kommer til å annonsere signeringen av 19 år gamle Fabio Carvalho i løpet av de kommende ukene. Dette for å «respektere Fulham, og deres supportere og spillere», som ser ut til å ha sikret seg et opprykk til neste sesongs Premier League. Carvalho figurerer mest som offensiv midtbanespiller eller på kanten, og står denne sesongen notert med syv mål og syv målgivende for Fulham. Blant andre The Mirror meldte i forrige uke at Fulham og Liverpool har kommet til enighet om en overgang for spilleren, med en prislapp på i underkant av 90 millioner kroner.

Ifølge den tabloide avisen The Sun er PSG i samtaler med Romelu Lukaku om en mulig overgang. Det har blitt lite spilletid på belgieren i Chelsea denne sesongen, så det er ikke utenkelig at det høyreiste spissen kan være på utkikk etter nye jaktmarker. Lukaku ble kjøpt fra Inter for 1,1 milliarder kroner i fjor sommer.

LES OGSÅ: Dramatikken lever videre etter uavgjort mellom City og Liverpool

RB Leipzig skal ha hevet seg inn i kampen om Erik ten Hag. The Telegraph skriver at klubben ønsker at den nåværende Ajax-manageren skal ta sjefsrollen i RB Leipzig. Dette på bekostning av Manchester United, da det den siste tiden har sett ut som at Manchester kommer til å bli ten Hags neste stoppested.

Nye rykter rundt Manchester United dukker stadig opp. Søndag kveld meldte The Mirror at Juventus og Roma hiver seg inn i kampen om signaturen til Jesse Lingard, i tillegg til at det tidligere har vært rapportert om interesse fra Newcastle og West Ham. Lingard hadde et strålende låneopphold i West Ham forrige sesong, men har slitt med å få spilleminutter på Old Trafford denne sesongen.

Både Arsenal og Tottenham skal være interessert i hente Leicesters James Maddison i sommer. Den engelske midtbaneelgeganten skal ha en prislapp på 680 millioner kroner. Dette skriver Sky Sports.

Marco Asensio er forventet å skulle forlate Real Madrid kommende overgangsvindu. Ifølge Mundo Deportivo er AC Milan og Tottenham blant klubbene som er interessert i den 26 år gamle kantspilleren.

Ryktene har floret rundt Benfica-spissen Darwin Núñez den siste tiden. De siste ryktene skal ha det til at Manchester United og Arsenal kommer til å sende ut speidere som skal observere 22-åringens i Benficas Champions League-kamp mot Liverpool, onsdag. Dette melder The Mirror.

LES OGSÅ: Disse spillerne kan gå gratis i sommer

Samme avis skriver også at Kalvin Phillips, Jude Bellingham og Declan Rice er på Manchester Uniteds ønskeliste. Dette er ikke ferske rykter, men skal ifølge avisen være en del av en større utskiftning på Manchester Uniteds midtbane, ettersom blant andre Paul Pogba er forventet å forlate klubben til sommeren. Pogbas kontrakt med United går ut 1. juli, og franskmannen kan dermed gå gratis til andre klubber.

Roma skal være interessert i brasilianeren Douglas Luiz, skriver italienske Calciomercato. Midtbanespilleren spiller per i dag for Aston Villa.

Ifølge Goal skal det foregå en dragkamp mellom Chelsea og Arsenal om signaturen til 18-åringen Khayon Edwards. Arsenal skal ha inngått nye samtaler med spilleren, uten å ha lyktes i forhandlingene. Edwards er i dag under kontrakt med Arsenal. Det skal også være interesse fra Brighton, Southampton og Leeds.