Det har allerede skjedd store endringer i Chelsea siden Todd Boehly kjøpte klubben. Thomas Tuchel har fått sparken, og be erstattet av Graham Potter. Nå kan en ny mann være på vei inn dørene på Stamford Bridge. Cristoph Freund skal være enig med klubben, og vil bli ansatt som klubbens nye sportssjef. Det hevder Fabrizio Romano.

Freund har en god CV å vise til. Gjennom hans tid i Red Bull Salzburg har han bygget seg opp et godt rykte, og får skryt for å ha vært hjernen bak flere av klubbens gode signeringer - blant annet Erling Braut Haaland, Sadio Mané, Naby Keita og Dayot Upamecano.

I går bekreftet Brighton på sine egne sider at Roberto de Zerbi hadde blitt ansatt som klubbens nye trener. Ifølge The Times skal Juventus også ha vist interesse for den italienske treneren, og forsøkt å kuppe overgangen.

Les også: Messi matchvinner i storkampen: – Lekende lett

William Saliba har levert glimrende siden han returnerte til Arsenal, og scoret blant annet klubbens første mål i 3-0-seieren over Brentford. Nå skal 21-åringen ha fortalt klubben at han er åpen for å signere en ny kontrakt dersom klubben legger en på bordet. Det hevder SkySports.

Gjennom sommeren ble Cody Gakpo koblet til flere Premier League-klubber, blant annet Manchester United og Newcastle. PSVs sportssjef Marcel Brands har nå uttalt, gjengitt av ED, at kantspilleren skal ha hatt det tøft i sesongstarten, som følge av overgangsspekulasjonene. Til tross for at Gakpo skal ha hatt det tøft, bærer ikke prestasjonene hans preg av det. Nederlenderen har levert ti mål og ni målgivende pasninger på sesongens 13 første kamper.

Callum Hudson-Odoi spiller for tiden i Bayer Leverkusen, på utlån fra Chelsea. Todd Boehly skal ha informert kantspilleren om at han fortsatt har en fremtiden i klubben, hevder Daily Mail.

Ifølge Fabrizio Romano skal Flamengos brasilianske midtbanespiller Joao Gomez være en Liverpool, i likhet med flere andre Premier League-klubber, følger tett. 21-åringen har selv uttalt at han kunne tenkt seg å spille for de røde en dag.

Les også: Strandberg mister Nations League-kampene - ny spiller hentes inn