Det har vært en trøblete start på sesongen til Liverpool, både offensivt og defensivt. Noe også ryktespaltene gjenspeiler, etter som klubben kobles til flere stjerner inn mot et nytt vindu. Nå er det Dortmunds supertalent Youssoufa Moukoko som angivelig skal være på blokka til Merseyside-klubben, etter en god start på sesongen i Tyskland. Det skriver Sport. 17-åringen står med fire målpoeng på ni kamper i Bundesliga. 

Aston Villa er på trenerjakt etter sparkingen av Steven Gerrard forrige uke, og skal ha pekt ut sin favoritt. Sporting Lisboas Ruben Amorim skal være en ønsket mann, men det kan koste penger. Telegraph melder at portugiseren kan koste i overkant av 100 millioner kroner. 

Les også: Seriemester Molde med nådeløs seier over rivalen

Det har vært en drømmestart på sesongen til Martin Ødegaard og Arsenal, men klubben blir stadig koblet til nye spillere. Forsvarsspiller Evan Ndicka er en av dem, men interessen for Frankfurt-spilleren skal nå ha kjølnet. Den nye kontrakten til midtstopper Gabriel skal være grunnen, ifølge Express. 

Hakim Ziyech er en mann som har slitt med tillit etter sin overgang til Chelsea fra Ajax. Nå har Graham Potter kommet inn, men problemet har ikke løst seg av den grunn. Er det én ting Juventus elsker, er det store navn som sliter med spilletid i større klubber. Det skal også være tilfellet med Ziyech, og ifølge Calciomercato kan spilleren inkluderes i en byttehandel som sender Adrien Rabiot motsatt vei. 

Les også: Fridde på banen foran elleville fans

En mann som ble møtt med skepsis er Lisandro Martinez, men argentineren har vist seg monsterovergangen til Manchester United verdig. Ajax-sjef Edwin van der Sar forteller nå at han fortalte Arsenal at spilleren ikke var til salgs, få dager før Red Devils sikret deg midtstopperen for over en halv milliard.

Det har vært snakk om Harry Kanes framtid den siste tiden, og Bayern München nevnes ofte i samme åndedrag som engelskmannen. Klubbens sportsdirektør Hasan Salihamidizic passer på å helle ekstra bensin på bålet, etter som han nå beskriver spissen som «en av verdens beste». TalkSPORT melder dette. Samtidig hevder tidligere Spurs-trener Tim Sherwood at usikkerheten rundt framtiden til Antonio Conte, gjør at både Kane og makker Son vegrer seg for å signere nye kontrakter med klubben.