Declan Rice har blitt koblet til det meste som er av toppklubber, deriblant Chelsea, Manchester City og Liverpool, men nå hevder The Guardian at spilleren selv skal foretrekke en overgang til Arsenal. Mikel Artetas planer for hvordan han vil passe inn i startoppstillingen skal angivelig være det som lokker Rice til Emirates.

Bryan Gil skal være en av tre spillere som Tottenham skal være villige til å bytte bort for å sikre seg Nicolò Zaniolo, hevder Football Insider. London-klubben skal helst være interessert i en låneavtale med opsjon på kjøp, mens Roma ønsker en permanent avtale med en gang.

Zaniolo har uttalt at han kunne tenkt seg å prøve nye utfordringer, men Roma-manager José Mourinho tror at 23-åringen blir værende. Budene som har kommet skal ha vært «uverdige» for både spilleren og klubben, ifølge portugiseren.

Les også: Artetas oppførsel skaper reaksjoner: – En gal mann

Til tross for at Mourinho tror Zaniolo blir værende, så skal klubben allerede begynt å se seg rundt etter erstattere. Italienske SkySports hevder at Roma har tatt direkte kontakt med Chelsea om en overgang for Hakim Ziyech. Everton skal også være interesserte i å hente marokkaneren, ifølge Daily Mail.

Dean Hendersons skade har ført Nottingham Forest ut på keeperjakt. Mundo Deportivo hevder nå at klubben er interesserte i å hente inn 36 år gamle Keylor Navas fra PSG. Bournemouth og Leicester skal også være interessert.

Leicester skal også vise sterk interesse for den brasilianske kantspilleren Tete, som for tiden er på utlån til Lyon fra Shakthar Donetsk. Everton og Nottingham Forest skal også ha 22-åringen på radaren. Det hevder Daily Mail.

Stefan de Vrij har blitt koblet til det meste som er av toppklubber, ettersom kontrakten hans utløper til sommeren og han kan signere gratis for andre klubber. Nederlenderen bekrefter nå selv til Rai Sport at Inter Milan skal ha kommet med et kontraktsforslag i håp om å beholde han i klubben.

Les også: Haaland scoret nytt hat trick da City slo Wolverhampton